Kurs Valüt випустили другий LP

Дніпровський електронний гурт презентував другий повноформатний альбом "Kurs Valüt".

За словами засновника проєкту Євгена Гордєєва, альбом створювався упродовж останніх двох років. Над усіма процесами музиканти працювали самостійно. Також Євген зазначає, що в цьому альбомі: "Більше мелодії, більше тексту, більше фор лісін, менше фор денсін".

"У текстах відчуватиметься характерна просякнутість темами прикордонних станів свідомості, радикальної аскези, самотності, втечі, деструкції, самодеструкції. Перелічені процеси можна сприймати як тригери альбомоутворення", — розповів у коментарі нашому виданню автор слів та музики Євген Гордєєв

Над обкладинкою працював Антон Шиферсон (Ship Her Son). Вона створена на основі світлини фотографа Віталія Мар’яша, що зроблена в штольні ВДНГ.

Наразі музиканти працюють над виданням дебютного альбому "Veselo" (2018) на вінілі. За посиланням ви також можете ознайомитися із матеріалом про демо "Ranok" та рецензією на "Veselo".

Kurs Valüt — дніпровський EBM/synth-pop проєкт, заснований Євгеном Гордєєвим у 2018 році. Дискографія нараховує два повноформатні альбоми, демку та декілька синглів. Також Євген є співзасновником дніпровського лейбла експериментальної музики Dnipropop.

Kurs Valüt у мережі:

https://www.facebook.com/gurtkursvalut/
https://www.instagram.com/kursvalutband/
https://soundcloud.com/kursvalut

Фото обкладинки — Арсен Дзодзаєв