Oodkind випустив перший трек за п’ять років

Одеський singer-songwriter презентував першу за п’ять років композицію "City".

Робота над записом інструменталу тривала упродовж двох днів 2017 року на домашній портативній студії Tascam. Вокал був записаний у 2021. Зведення та мастеринг робив Максим Крапівєнцев, учасник Shadazz.

"City" виникла на інерції після альбому, і сьогодні захотілося її видлубати з небуття як останнє "прощавай" тодішньому моєму рецепту створення музики (зокрема, звичці писати пісні за замовчуванням англійською мовою).

Пісня мені й сьогодні подобається (більше, ніж матеріал альбому), але далі хочеться почати щось інше та інакше.

"City" — це трохи узагальнене південне місто: пил, сонце, пластик, безлад, у якому губишся й перероджуєшся водночас", — розповів у коментарі нашому видання засновник проєкту Арсеній Князьков.

Над обкладинкою автор працював самостійно.

Зараз автор накопичує новий матеріал, який буде: "з більшим укоріненням у реальність у порівнянні з колишнім мрійливим ескапізмом". Також 25 червня відбудеться прем’єра альбому "Fickle" гурту Kurl, учасником котрого є Арсеній.

Oodkind — раніше севастопольський, а зараз одеський сольний інді-фольк проєкт Арсенія Князькова, учасника Kurl та Cat Inside, заснований у 2013 році. Дискографія нараховує один повноформатний альбом та сингл. Oodkind — це назва раси зі всесвіту "Доктора Хто".

Oodkind у мережі:

https://oodkind.bandcamp.com/album/city
https://www.facebook.com/oodkind/

Матеріал для обкладинки надано засновником проєкту