Zwyntar повернулися із новим синглом

Київський dark country гурт презентував новий сингл "Дівча".

 

За основу композицію взято американську народну пісню "In the Pines/Black Girl", що виникла в районі Південних Аппалач у 1870-х.

"Ми переклали текст українською досить близько до оригіналу (або принаймні до старовинної блюграс-версії). Фактично, це оповідь про вбивство на тлі тривалого сімейного насильства. Навіть зараз, через 150 років після виникнення, ця тема лишається актуальною та гостросоціальною. Тож ми вирішили дати їй чергове втілення в нашому стилі.

Нам здалося, що буде цікавим поєднати в тілі треку легку і трохи потойбічну вальсову тему з елементами важкої та похмурої музики типу black metal. Також ми замінили звичайну гармонію на більш мінорну. Усе це допомогло розставити в пісні правильні драматичні акценти й залишити тривожний післясмак", — розповіла у коментарі нашому виданню вокалістка гурту Саша Кладбіщє.

Над обкладинкою працювала дизайнерка Катерина Шедель, котра останні роки співпрацює із гуртом.

Наразі гурт працює накопичує новий матеріал та планує випустити декілька синглів.

Нагадуємо, восени 2019 року музиканти презентували відео на трек "Джонні".

Zwyntar — київський дарк-кантрі гурт, створений у 2014 році. Дискографія нараховує один ЕР, повноформатний альбом та декілька синглів. Є одними із перших представників жанру в Україні.

Zwyntar у мережі:

http://zwyntar.com/
https://www.instagram.com/zwyntar/
https://www.facebook.com/zwyntar/
https://twitter.com/zwyntar

Фото обкладинки — Дарина Момот