Violent Omen розбили невиданий LP на окремі сингли

Житомирський progressive/thrash metal презентував новий трек "Оповідь (Storytelling)".

Робота над композицією почалася ще у 2014 році на місцевій репетиційці. Цей та попередній сингл "Winding Thread" мали бути складовими повноформатного альбому, що зараз музиканти вирішили випускати потреково. Упродовж 2016–2018 гурт не функціонував.

"Наприкінці 2018 року ми відновили наші репетиції. Паралельно зі створенням нових пісень, постало питання про завершення роботи над тим, що мало стати альбомом ще 2016-го року. Основною проблемою був текст/вокальні партії. Я не мав бажання робити "аби що", лиш би прискорити реліз. Проте і для створення серйозної лірики не вистачало натхнення.

Усе йшло до того, що кожен із 9-ти треків буде презентовано у вигляді синглу. У такий спосіб можна більш детально пропрацювати звучання, вивірити кожну його деталь", — розповів у коментарі гітарист/вокаліст гурту Дмитро FLDS.

Конкретної концепції в треку немає.

"Поштовхом до написання не стало щось конкретне — фільм або книжка. Ця фантазія народилася в моїй голові та уявляла собою образи героїв книг, сюжетні лінії яких не мають завершення, доконаності. Їх вводять у сюжет фрагментарно, забувають про них. Але персонаж уже створений, і таке поводження з боку автора йому досить важко прийняти. Власне, про це і йдеться в пісні. Усе досить дослівно, без притягування підтекстів за вуха", — додає музикант.

Найближчим часом гурт планує випустити ще 7 треків із цього релізу. Також паралельно музиканти накопичують новий матеріал.

Violent Omen — житомирський прог/треш-метал гурт, заснований у 2009 році. Дискографія нараховує три повноформатні альбоми, дві демки, багато синглів, спліти з киянами Zombie Attack та Drauggard. Творчість гурту має сподобатися поціновувачам Coroner, Destruction або американців Vektor.

Violent Omen у мережі:

https://violentomen.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/violent.omen