Дебют: перспективний старт від The Roadmarks

Київський indie rock гурт презентував дебютний сингл та відео "Train Song" з майбутнього, поки що неназваного релізу.

 

Перші напрацювання були зроблені у 2013 році. У 2017 році, гурт записав пісню на студії ManGo Records під керівництвом продюсера Саші Бурого.

"Цей трек про те, як легко буває зловити круту ідею, і як нелегко втілити її в життя. Можна роками відкладати свої ідеї на потім. А можна набратися сміливості, довіритися самому собі та рухатися до мети. "Train Song" — це мої поради самому собі щодо того, як боротися з прокрастинацією.

Коли ти впевнений у власних силах і ідеях, то рухаєшся до мети, як на поїзді. Але щодня опиняєшся на новій станції і з’являється велика спокуса далі їхати будь-куди за компанію з іншими людьми. Тому важливо знову і знову згадувати мету своєї подорожі", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст/басист гурту Марко Николюк.

Відео зняв у вересні 2018 року режисер Андрієм Бояр. Головну роль виконав актор Денис Шацький.

"Головний герой кліпу — це один із нас — тих людей, що в певний момент наважилися прийняти важливе рішення, ризикнути та кардинально змінити своє життя, професію, оточення", — коментує режисер.

The Roadmarks — київський інді-рок гурт, створений у 2017 році. Дискографія нараховує лише один сингл та відео. До випуску готується повноформатний альбом. Серед інфлуенсерів музиканти вказують: Arcade Fire, Arctic Monkeys, Flying Lotus, Foo Fighters, Queens of the Stone Age. Актуальний склад:

  • Марко Николюк — вокал, бас-гітара
  • Роман Вабіщевич — гітара
  • Дмитро Попович — ударні

The Roadmarks у мережі:

https://www.facebook.com/the.roadmarks
https://www.instagram.com/the.roadmarks
https://www.youtube.com/channel/UC8PFGJHzNOrwu2WV4HZ2iWg
https://snd.click/5voiz