Проєкт Powder Echo презентував дебютний ЕР

Запорізький dream pop проєкт презентував мініальбом "Bung".

Перші напрацювання для мініальбому засновниця проєкту Анна Денисова зробила ще у 2014 році. У 2017 вже був створений трек "Ne odinok". Над більшістю процесів авторка працювала самостійно в Дніпрі на студії звукорежисера Макса Грусевича. Також Макс допомагав записувати вокал та клавіші, працював над зведенням та мастерингом.

"Я закачала "піратський" Fl-studio, мій друг прислав мені відеоуроки, я потроху розбиралася, що до чого. Процес створення так захопив мене, що я не змогла зупинитися, шукала різноманітні звуки, доповнювала інструментами, занурювалася в космічні педи та дивувалася, який світ можливостей мені відкрився. Адже я могла трансформувати свої почуття у звук, це магія.

Я жила у приватному будинку, де мене оточувала природа, вільна, яка вона є, птиці, їхній щебіт. Завжди виділяю цей звук над міським шумом, адже він супроводжує моє життя і ваше",- розповіла в коментарі нашому виданню Анна.

У 2018 році альбом був повністю готовий, але через невпевненість авторка не наважилася викласти його в мережу.

"У 2019 в мене було мало впевненості в собі. Я дуже втомилася бути одною у своїй справі, тому відкладаю ці пісні та вирішую зайнятися комерційною музикою.

У мене була творча пауза на 2 роки. Всередині я завжди поверталася до думки, що не завершила свою справу. Я так довго йшла до своєї мрії та запнулася, не віддала цю енергію у всесвіт, відчувала, як це тисне на мене із середини та заважає далі просуватися по життю.

Влітку 2020 я вирішила, що треба випускати альбом", — коментує музикантка.

Над обкладинкою працював художник Сеня Шумний.

Наразі Анна працює над двома сайд проєктами: лоу-файним, створеним спільно з харківським другом-музикантом Stolen Forest, та російськомовним альтер его.

Powder Echo — запорізький/київський дрім-поп проєкт, створений на початку 2018 року Анною Денисовою. Дискографія нараховує один мініальбом. Серед інфлуенсерів музикантка вказує Son Lux, Fka Twigs, Joji та Sevdaliza.

Powder Echo у мережі:

https://soundcloud.com/junneonthemoon
https://www.instagram.com/junneonthemoon/
https://ps.onerpm.com/bung