Love’n’Joy зняли кінематографічне відео на пісню "Brut"

Київський неопсиходелічний гурт презентував відео на трек "Brut", котрий увійшов до останнього альбому "Bender on the Silk Road".

 

Зйомки проводилися на території санаторію "Хвиля" упродовж одного дня — від сходу сонця до опівночі. Усі персонажі — аматори, окрім головного героя, роль якого виконав актор Генадій Скрипник. Автор ідеї та режисер — Степан Кулина. Також над відео працювали оператор/графер Макс Завалля та колорист Артем Руско.

"Гедоністичний олігарх відпочиває по-багатому в Санаторії з дівчатками, але пісня "Brut", почута там, змушує його зіткнутися зі своїм найглибшим страхом — отримати по заслугах за все скоєне зло.

Я думаю, що тут головне не концепція кліпу, а те, який сенс з’явився в результаті синергії пісні та картинки", — розповів у коментарі нашому виданню режисер Степан Кулина.

Концепція самого треку побудована навколо політичної та соціально-економічної теми сьогодення у країні та світі. Головний герой уособлює корумпованого олігарха, який в оточенні своїх наймитів намагається відпочити й забути про своє (не зовсім чисте) минуле.

Історія взаємодії музикантів гурту та режисера почалася з тизера до події ГО "Космос Табір", над яким працював Степан Кулина.

"Нам настільки сподобалося це відео, що ми одразу запропонували йому зняти кліп. Але часу було обмаль — менш ніж за тиждень потрібно було зібрати команду, провести кастинг, роздобути необхідний реквізит та підібрати образи кожному герою.

Санаторій Хвиля — це унікальна споруда, оаза посеред урбаністичної пустелі. Всередині ботанічний сад і величезний басейн.

Головними труднощами стало те, що необхідно було закінчити зйомки на основних локаціях перед тим, як туди приїдуть відвідувачі фестивалю. Наступним челенджем було встигнути до початку саундчеку, тому що і Love’n’Joy, і режисер Степан (який також грає у гурті Практика) виступали у той самий день на фестивалі. Тож насправді 15 годин знімати кліп, а потім відразу відіграти концерт — це справжня магія", — додають музиканти.

Наразі гурт накопичує новий матеріал та планує євротур, коли спадуть карантинні обмеження.

Нагадуємо, раніше ми писали про відео "живих картин", яке зняли Love’n’Joy.

Love'n'Joy — рок-тріо з Києва, діє з 2009 року. У своїй творчості музиканти поєднують інді-рок із психоделічним звучанням 60-х. Love'n'Joy випустили свій перший однойменний EP ще у 2010 році, а в новому складі музиканти виступають із 2015-го. У 2019 році музиканти видали свій перший LP "Bender on the Silk Road", що вийшов, зокрема, і на вінілі.

Love’n’Joy у мережі:

https://lovenjoyband.com/
https://www.facebook.com/lovenjoyband
https://www.youtube.com/user/TheSaver13
https://soundcloud.com/lovenjoyband
https://www.instagram.com/lovenjoyband