Shiva the Destructor представили лірик-відео на нову пісню

Київський гурт Shiva the Destructor та лейбл Robustfellow готуються випустити перший повноформатний альбом команди "Find the Others" уже цієї п'ятниці, 26 березня. На підтримку релізу команда випустила лірик-відео "Ishtar".

 

Shiva the Destructor працювали над новим альбомом "Find the Others" понад три роки. У результаті вийшло 5 треків загальною тривалістю в 45 хвилин. 

 Басист Андрій Серняк розповідає у пресрелізі таку історію створення пісні:

"Іштар" — трек із довгою та складною історією. Це був один із перших треків, написаних, коли Shiva the Destructor був ще у зародку та складався з двох учасників, тодішнього барабанщика Марка Шарого і мене.

Тоді на нас повпливав концерт Пінк Флойд "Наживо у Помпеї". Він надихнув нас на написання мантроподібної, гіпнотичної та медитативної пісні про суміш різних релігій: Шива — індуїстське божество, Іштар — месопотамська богиня.

"Іштар" — це трек, який визначив постмодерний музичний всесвіт Шиви, в якому все змішується, суміщається та переплітається в одне ціле. Ця пісня має закручену структуру, з басовим рифом, який звучить більше як ситар, ніж як бас, із текстом про східних богів, але не в суто релігійному контексті.

У першій своїй версії "Іштар" вперше була зіграна наживо ще в 2012 (!) році, на концерті, де також грали Ethereal Riffian та Moon Mistress. На наш дебютний ЕР "Supreme Light" трек тоді не потрапив, бо він був занадто довгим — близько 13 хвилин. Згодом, коли до гурту долучалися нові учасники, кожен із нас привносив щось нове. Втім, ми все ж хотіли передати вайб, який трек мав із самого початку, коли нас впирали дуже довгі психоделічні стоунер-дум композиції.

Створення "Іштар" — подорож, що тривала роками, яку наш гурт мав здійснити, щоби стати таким Shiva the Destructor, яким він є зараз".

Лірик-відео до пісні створила Анастасія Хоменко. 

Нагадаємо, раніше Shiva the Destructor уже представили два сингли з альбому - "Nirvana Beach" та "Hydronaut".

Реліз альбом запланований на 26 березня у цифровому форматі, а також на дисках і касетах. Замовити їх можна на бендкемпі лейбла.

Shiva the Destructor — київський психоделік рок гурт, створений у 2012 році. Дискографія нараховує один мініальбом. Актуальний склад:

  • Андрій Приймак — гітара, вокал
  • Родіон Цікра — гітара, вокал
  • Андрій Серняк — бас, бек-вокал
  • Костянтин Калачіков — барабани

Почитайте рецензію на Shiva the Destructor – Supreme Light [EP] (2015). 

Shiva the Destructor у мережі: 

https://www.facebook.com/shivathedestructor
https://soundcloud.com/shiva-the-destructor/
https://shivathedestructor.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/shivathedestructor
https://shivathedestructor.com/