Max Paragraph у новій композиції співає про безтурботного стрижа

Український кантрі-музикант презентував новий сингл "Ранок".

Акустична версія треку

Трек був записаний минулої весни. Над накопиченням, зведенням, записом та мастерингом Макс працював самостійно на домашній студії і навіть використав для запису звук домашніх капців.

"Насправді перша версія звучала зовсім по-іншому, і слова були інші. Виходив якийсь депресивний інді-рок. Але потім, я виглянув у вікно і вирішив зробити головним героєм птаха. Тут усе й закрутилось: трохи фінгерстайлу, швидший темп і погнали", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Макс Параграф.

Концепція треку побудована навколо птаха стрижа.

"У треку йдеться про чижа, який живе зовсім не так, як інші птахи — він пізно встає й нікуди ніколи не поспішає. Такий спосіб життя йде всупереч сучасним тенденціям та ритму життя великого міста. Як відомо, чиж проводить у повітрі майже весь час, навіть спить на льоту. Іноді, я відчуваю себе так само", — додає музикант.

У якості обкладинки використане фото з вікна артиста, яке зробила його дівчина. 

У квітні автор планує презентувати повноформатний альбом на 10 треків, а також найближчим часом хоче повернутися до концертування. Зокрема заплановані виступи в Дніпрі 12 березня, в Одесі 19 березня та кантрі фестиваль у Київі 20 березня.

Max Paragraph — український кантрі/урбан-фолк проєкт, створений у 2018 році. Дискографія нараховує один мініальбом "Bad Times Role" (2019) та багато синглів. На музику виконавця вплинули Ніл Янг, Том Уейтс, Джонні Кеш, Нік Кейв та інші.  

Max Paragraph у мережі:

https://www.facebook.com/mparagraph/
https://soundcloud.com/max-paragraph
https://www.instagram.com/max_paragraph/
https://www.youtube.com/channel/UCc0WSue3LkVXGZ9Xes21E0g