Mindmath презентували дебютний мініальбом

Івано-франківський progressive metal гурт випустив дебютний ЕР "Two in Five".

 

Запис гурт робив на початку зими 2020 року на місцевій студії Frost Magnetic Records, яка також відповідальна за зведення та мастеринг релізу.

Концепція альбому — деструктивні відносини між людьми.

"Альбом складається з двох композицій, перша з яких інструментальна. Сама назва "Two in Five" каже про це, адже "two" — два, вказує на кількість треків, а "five" — п’ять, на основний розмір такту, використаний для них.

В основі альбому лежить доволі буденний людський конфлікт — конфлікт інтересів. Про прості речі ми говоримо складною мовою, завуальовано. Альбом розповідає про взаємовідносини між людьми, про причини та наслідки непорозумінь та ненависті до людей, закликає любити й намагатися зрозуміти одне одного.

Ця ідея повністю розкривається в пісні "Out of Phase", що в перекладі означає "Протифаза". Будь-яка людина - це джерело коливань у просторі, кожна її дія породжує хвилю, яка розповсюджується на інших людей, які своєю чергою також коливаються. Коли хвилі коливаються в однаковому напрямку, тобто фазі, виникає їхній резонанс, амплітуда й сила коливань збільшуються, тобто ці люди живуть у злагоді одне з одним, проте, коли хвилі коливаються в різних напрямках, протифазі, виникає дисонанс, тобто хвилі частково або повністю знищують одне одну й не можуть знайти гармонію між собою — звідси й конфлікти в житті людей", — розповів у коментарі нашому виданню засновник гурту Юрій Сидоров.

Наразі гурт працює над новим матеріалом.

Mindmath — івано-франківський прогметал гурт, створений у 2019 році. Дискографія нараховує поки один мініальбом. Наразі всім учасникам гурту по 20-21 рік.

Mindmath у мережі:

https://www.facebook.com/mindmath.official/
https://www.youtube.com/channel/UCj-tNW2qIhqmw9AEh5gHTyA/videos
https://www.instagram.com/mindmath_official/
https://band.link/HgNJd