Вокаліст DISTiNcT презентував новий трек сольного проєкту

У рамках сольного emotrap проєкту вокаліст ужгородського ню-метал гурту DISTiNcT випустив композицію "NXTHING".

 

Усі процеси — накопичення, зведення, запис та мастеринг — засновник проєкту Neo Distinct здійснив самостійно.Також він сам пише біти та працює над відео. 

Концепція треку — втрата надії та думки про смерть.

"Композиція про ситуацію, коли людина втрачає всі надії й починає думати про смерть та про страх того, що після смерті нічого немає. Я хотів би вірити в реінкарнацію, та я, як і будь-хто з живих людей, не можу бути в цьому впевненим. До цього мене підштовхнуло спілкування з релігійним наставником, з рабином, який дотримується більш раціональних поглядів", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Neo Distinct.

Нагадуємо, раніше артист випустив на своєму Youtube-каналі два сингли "2X20" та "PS2".

Neo Distinct — сольний емотреп проєкт вокаліста ужгородського ню-метал гурту DISTiNcT, що був заснований у 2019 році. Дискографія нараховує, поки що, три сингли. Натхнення автор шукає у творчості музичних об’єднань SeshHollowWaterBoys та GothBoiClique.

"У 2017 році я познайомився з trap-музикою, а через 2 роки почав експериментувати з нею, додаючи її елементи у творчість свого гурту(на крайньому мініальбомі DISTiNCT в інтро та аутро чутно вплив цього жанру).

Після початку епідемії 2020 року з'явився вільний час і я вирішив спробувати зробити сольний, англомовний, не важкий по звучанню, проєкт. Мене зачепив треп, тому що в його сучасному вигляді він є сплавом різних жанрів, як у свій час ню-метал, тож є чудовою платформою для реалізації мого бачення музики. Також я вирішив відділити ліричну складову гурту DISTiNcT і реалізовувати її у сольному проєкт, а DISTiNcT зробити важчим по звучанню.

Мене також дуже привабив той факт, що у цьому музичному напрямку є прийнятним знімати саморобні, так би мовити, "кустарні" відео. Що я і роблю на кожну пісню", - додає виконавець. 

Neo Distinct у мережі:

https://www.facebook.com/neodistinct
https://www.instagram.com/neodistinct/
https://www.youtube.com/channel/UCL2TtCmeN4P92FBlX-TZuPA