Arhat випустили альбом про суспільство в різні часи його існування

Київський groove metal гурт презентував дебютний повноформатний альбом "Dead life".

Робота над альбомом почалася ще влітку 2018 року на студії AV Sound. До альбому увійшло 9 композицій, серед яких переаранжовані та перезаписані треки з дебютного демо-альбому "Mantra". Зведення та мастеринг робив гітарист гурту Morton Сергій Сершень.

Концепція релізу — соціальна складова нашого суспільства в різні часи.

"Людство за останні 100 років стало більш технічно розвиненим та врешті-решт лишалося таким як сотні, тисячі років тому: жадібним, дурним та по-звірячому агресивним. Під час створення альбому нас надихали люди, які знайшли в собі сили лишатися собою, не піддаватися впливу "моралі" суспільства незважаючи ні на що", — розповів у коментарі нашому виданню фронтмен гурту Олексій Сітков.

Над обкладинкою працював учасник гурту АнтакХарана Дмитро Юрченко, котрий раніше вже створив обкладинку до синглу "Stately Ruins" та логотип гурту.

"В обкладинці розкривається тема людини, яка бачить свій сенс життя в гонитві за грошима та просуванням кар’єрними сходами. З часом вмирає її особистість. Перетворюючись на слухняний механізм, людина вмирає ментально. Її замінять як відпрацьований матеріал, залишивши на поталу проблемам. Відбираючи навіть те "мертве" життя, яке в неї було", — додає музикант.

У найближчому майбутньому гурт планує зняти відео на трек "Freedom".

Нагадуємо, у жовтні цього року Arhat випустили відео на трек "Outcast".

Arhat — столичний орієнтал грув метал гурт, сформований у 2017 році. Дискографія нараховує один ЕР, сингл та повноформатний альбом. Головна особливість творчості — поєднання грув-металу із музичними мотивами Близького Сходу.

Arhat у мережі:

https://www.facebook.com/arhatgroove/
https://arhat2.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/channel/UCVGyGqjFMDc6odCv_VfAQJg