Zagreb зняли відео у дусі 80-х

Дніпровський indie-rock гурт презентував відео на трек "Скажи мне" з дебютного повноформатного альбому "Ощущение Вечной Молодости".

 

Композиція існує у двох варіантах: як сингл, що виходив перед альбомом та ремастер-версія, уже на платівці. Запис гурт робив на домашній студії. Зведенням займався вокаліст гурту Артем Гоголєв.

Концепція треку, за словами гурту, — "важкий, тупиковий етап взаємовідносин, вихід із якого намагається знайти один із пари".

"Лірику на цей трек ми взяли з демки старого треку нашого вокаліста, яка була доволі особистою, і всі подробиці навіть зараз невідомі. Зробили повністю нове аранжування, погралися з гармонією, від того змінилась і вокальна партія", — розповів у коментарі нашому виданню учасник гурту Володимир Силівейстр.

Над відео працював дизайнер та художник Віктор Левченко, режисувала та продюсувала дніпровська фотографка Марія Силівейстр, зйомкою та монтажем займалися учасники продакшн-студії EasyCut Вадік Мягков та Юля Вотченікова відповідно.

"Нам, хотілося зробити кліп із легким флером того, що сильно вразило нас свого часу та нагадувало про чудові робот епохи 80-х. При опрацюванні сценарію й концепції ми посилалися на роботи Елтона Джона, Бонні Тайлер, Mr. Mister, Toto та інших подібних виконавців. Знімали в дніпровському павільйоні Contrabas цілих 20 годин підряд — це було дуже втомливо й важко, але результат того вартий", — додає Володимир.

У найближчому майбутньому гурт планує презентувати новий сингл.

Нагадуємо, наприкінці зими цього року Zagreb випустили дебютний LP "Ощущение Вечной Молодости". Також на сайті є рецензія на попередній реліз гурту — мініальбом "Wannabe" (2018).

Zagreb — дніпровський інді-рок/постпанк гурт, що був заснований у 2016 році. Дискографія нараховує два ЕР та один повноформатний альбом. Були учасниками Neformat Fest 2016, грали на сцені Гешефт Garage Sale.

Zagreb у мережі:

https://www.facebook.com/2agreb/
https://soundcloud.com/zagreb-3
https://zagreb.bandcamp.com