Le Cru анонсували новий сингл

Київський гурт 18 грудня випустить новий сингл, на якому вперше звучатиме вокал, якого раніше у роботах Le Cru принципово не було. 

"Трек ми писали в колаборації з досвідченими українськими та іноземними індепендент-музикантами. На відміну від попередньої творчості колективу, це не інструментальна композиція, а пісня. Також на запису звучатимуть справжні барабани. Пісня з’явилася після кількох студійних сесій, що відбулися у 2019 році та є своєрідним результатом діяльності досить широкого кола споріднених музикантів з Paranoise Crew. Стилістично сингл можна умовно віднести до нойз-року, хоча самі учасники запису воліють не прив’язуватись до жанрів", - розповіли музиканти у коментарі нашому виданню. 

Наразі Le Cru працюють над новим матеріалом. Нагадаємо, попередній мініальбом "Lantukh" вийшов у лютому цього року. 

Одна з останніх імпровізацій Le Cru

Le Cru – дует басиста Данила Злобіна та саксофоніста Павла Лісовського (Brovi Papy). Гурт виконує інструментальні композиції, а власний стиль визначає як панк-джаз. Музиканти також є одними з засновників та постійних учасників нойз-формації Paranoise Crew.

"Назва, взята з книги Клода Леві-Строса "Le Cru et le Cuit", в перекладі з французької означає "сире", що, власне, є характеристикою стилю гурту: відкритий, агресивний тембр саксофона лаконічними фразами вписано до панчевих басових рифів, електронна ритм-секція та синтезатори додають ембієнту. Це панк-джаз, у якому панк відверто превалює, відсилаючи до гуртів на кшталт Acoustic Ladyland, Ceramsc Dog, The Birthday Party та деяких робіт Майка Паттона", — йдеться у пресрелізі команди. 

Le Cru у мережі:

https://www.facebook.com/lecruband/
https://soundcloud.com/user-396639859

Рисунок на обкладинці -  Андрій Дудченко