Hell:On анонсували новий альбом

Запорізький thrash/death metal гурт презентував новий трек "The Architect's Temple" з майбутнього LP "Scythian Stamm", що вийде 1 листопада за підтримки лейбла Hell Serpent Music.

Весь матеріал було записано на домашній студії гітариста гурту Антона Ворожцова за два роки. Загалом робота над альбомом тривала упродовж п’яти років.

"Ми записали багато різних інструментів: струнних, духових, перкусії. Все це звучить досить несподівано в нашій музиці, як на мене, але водночас дуже гармонійно. Вперше застосували акустичну гітару на альбомі, в стилі фламенко та хор. Також тут вдосталь яскравих та потужних соло-партій", — розповів у коментарі нашому виданню Олексій Пасько, гітарист гурту.

Концептуально альбом побудований навколо острова Хортиця:

"Сама назва показує основну ідею цієї роботи — вона про стародавні часи та племена, які проживали на території острова. Про їхніх богів і ритуали. Це наше переосмислення тогочасних реалій та сьогодення.

Альбом починається з композиції "Spreading Chaos", розповідаючи про старі часи скіфської експансії, та закінчується "My Testament "(Заповіт), лірикою для якого став вірш Тараса Шевченка. Також для цього треку ми використали фрагмент запису Богдана Ступки, що підкреслило його емоційну сторону. Все це ілюструє наше особисте ставлення до того, що відбувається в Україні зараз.

Музично на альбомі ми остаточно перейшли в стан дез-металу з елементами етнічної та tribal музики", — коментує Олексій.

Над обкладинкою працював художник Seeming Watcher, за основу взята історична місцевість Хортиці — Скіфський Стан.

У найближчому майбутньому гурт планує зняти відео на один з треків, презентувати альбом наживо та видати його на вінілі.

Нагадуємо, навесні цього року Hell:On стали підписантами нідерландського лейбла Hammerheart Records. Також, за посиланням, ви можете ознайомитися з рецензію на спліт Hell:On та Pripjat.

Hell:On — запорізький треш/дез метал гурт створений у 2005 році. Дискографія нараховує шість повноформатних альбомів, два мініальбоми, демо, сингл, компіляцію та спліт. Наразі гурт підписаний на Hammerheart Records та співпрацює з лейблом Hell Serpent Music.

Hell:On у мережі:

http://www.facebook.com/HellonOfficial
http://www.instagram.com/hellon_official
https://hellonband.bandcamp.com