Drop The Roof випустили новий ЕР та відео

Одеський alternative rock гурт презентував мініальбом "Reborn​.​Hope" та зняв відео на однойменний трек.

Реліз записувався на місцевій студії Dark Blue Records під керівництвом Андрія Мухамета.

"ЕР планувався, як показник актуального звуку гурту. Хотіли показати те, як він став важчим (тому що починали ми взагалі з попси та фанку). Крім того, пісні "Reborn.Hope" та "Earth Blood" пов’язані однією темою: як нещадно й недбайливо людство ставиться до Землі й один до одного. У цих піснях підіймається тема війн, забруднення довкілля, взаємовідносин між людьми та інші соціальні проблеми. Вони нас і надихали на його створення", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст гурту Олексій Крохмалюк.

Над обкладинкою Олексій працював власноруч. На ній зображений кадр з відео на трек "Reborn​.​Hope":

 

"Іноді трапляється так, що проблеми, які нас оточують, заведено замовчувати, чи показувати їх, як звичайні речі. Людей, які починають такі проблеми помічати, можуть запросто показати дурнями, чи взагалі запхати до психлікарні для того, щоб не псували "ідеальний світ" та не підбурювали інших людей. Ідея частково взята з мотивів книг Оруелла, Хакслі та Бредбері, однак подана по-іншому", — додає Олексій.

У найближчому майбутньому гурт планує почати записувати повноформатний альбом, реліз котрого, орієнтовно, відбудеться наступного року.  Лонгплей буде концептуальним та повністю українськомовним і торкатиметься гострих соціальних (та не тільки) проблем людського життя. У планах гуру також гумористичний музичний серіал, який буде складатися з невеликих скетчів. Пілотна серія є у мережі. 

Нагадуємо, раніше ми вже писали про сингл Drop The Roof.

Drop the Roof — одеський альтрок гурт, створений у 2016 році. Дискографія нараховує три сингли та два мініальбоми. Актуальний склад: Олексій Крохмалюк — вокал; Павло Іванов — гітара; Павло Молчініколов — барабани; Дмитро Дашевський — бас-гітара.

Drop the Roof у мережі:

https://www.facebook.com/droptheroof
https://soundcloud.com/drop-the-roof
https://droptheroof.bandcamp.com