Cobra Twist презентували нове відео

Харківське surf, rock’n’roll тріо презентувало відео на трек "Sprightly Surf" з майбутнього дебютного повноформатного альбому "Surfentarium", що має вийти за підтримки іспанського лейбла El Toro records.

"Sprightly Surf" була створена у 2018 році. Екранізували композицію в серпні 2019-го, але фінальний аудіотрек був записаний після знімання відео, у березні 2020-го.

Про сховані "пасхалки", концепцію та сюжет відео, у коментарі нашому виданню розповів фронтмен гурту Дмитро "Кріс" Гусєв:

"Окрім головного сюжету, де хлопці помічають падіння летючої тарілки та йдуть на її пошуки, зустрічаючи на шляху різні перешкоди, у відео є безліч посилань на інші гурти та різноманітні "пасхальні яйця".

Cobra Twist були створені з проєкту Space PsychoTropic Plank-tone (SPTP), і наприкінці відео це обіграється так, що інопланетяни SPTP, які приземлилися та скинули свої скафандри, "олюднилися" та стали Cobra Twist.

Окрім сюжету та схованих посилань, як і в будь-якій пригодницькій комедії, прослідковується самурайська ідея про те, що шлях може бути важливішим та цікавішим, ніж мета. Хоча, в нашому випадку, мета досягається швидше глядачами, ніж головними героями".

Сюжет, розкадрування, сценарій Дмитро Гусєв створював спільно з дружиною Анною Гусєвою, яка нещодавно також працювала відеорежисеркою для стріму Intercity live у команді On-Air. Також Анна займалася монтажем та режисувала цю роботу.

У 2020 році гурт планує презентувати дебютний альбом "Surfentarium" на лейблі El Toro records, з яким Дмитро уже працював зі своїм основним рокабілі гуртом WiseGuyz

Cobra Twist — харьківське сьорф/рок-н-рол тріо, створене учасниками WiseGuyz, Shakin' Guts, Jungle Bird, Охотники за скальпами тощо у 2019 році. Актуальний склад:

  • Дмитро "Кріс" Гусєв — гітара/вокал;
  • Олексій "Баден" Баданов — бас-гітара;
  • Андрій "Шнур" Дьяков — ударні.

Cobra Twist у мережі:

https://www.facebook.com/CobraTwist.surf

Фото Олексія Щегола