Проєкт Вампырь записав спліт із гуртом Naubât

Український raw black metal проєкт презентував два нові треки у рамках спліт-альбому "Wolfstanz" з гуртом Naubât.

Робота над релізом тривала кілька місяців. Весь процес запису, створення, зведення та мастерингу, засновник проєкту Angr робив власноруч.

"Тут не потрібна концепція. Чорне мистецтво самодостатнє, автентичне та говорить саме за себе. Цією роботою ми віддаємо данину поваги всім синам ночі та з презирством вимовляємо ненависть до всього огидного людського, що є в інших та нас самих. Це і є наш сенс, наше натхнення", -  розповів у коментарі нашому виданню Angr.

Обкладинка створена також ним. Вона є референсом у бік класичних робіт жанру. На її створення автора надихнули Forgotten Woods. Для фізичних носіїв розробляється інший дизайн.

Найближчим часом спліт "Wolfstanz" має вийти на касетах невеликим накладом у 100 примірників, за підтримки лейблу Nithstang Productions. Ще цього року планується вихід повноформатного релізу.

Перевидання дебютного, перезведеного мініальбому "Nightcurse" наразі доступне на Bandcamp проекту, а також на дисках (лейбл Jems Label) та касетах (лейбл Ethereal Tower Records) .

Вампырь — блек-метал проєкт, створений учасником Cemeteria, Old Distant Weep, Morkrypta, Sepulchral Sorrow, відомим як Angr, у 2019 році. Наразі дискографія нараховує мініальбом та спліт. Надихається музикант такими гуртами, як Xasthur, Mutiilation, Nächtlich та Geheimnisvoll.

Вампырь у мережі:

https://ukrainianvampyr.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/angr_vampyr/
https://www.youtube.com/channel/UCwyHy-h3aajm0kvEQ0qWlOg