J scope презентував новий сингл

Київський хіп-хоп виконавець презентував новий трек "Burn Da Beat".

Історія треку розпочалася давно у Кривому Розі. 

"У листопаді 2014-го мій друг організував регі джем-перформанс і попросив мене заспівати 4 пісні Боба Марлі. Після виступу я був настільки мотивований зробити щось у стилі регі, але що люди з інших жанрів музики могли б оцінити, отож вирішив звернутися до Reggae/Jungle. Біт був танцювальним, але також звучав по-бунтарськи, водночас були політичні проблеми, що тоді відбувалися по всьому світу, тож я вирішив зробити контраст між посланням та вайбом пісні. Працював над лірикою 2 тижні", — розповів у коментарі нашому виданню творець проєкту Джері Фоладжин. 

У 2015 році на останньому курсі університету Джері пішов з цим треком до студії. Запис відбувався на студії Євгена Лукашина, котрий також відповідав за зведення та мастеринг пісні. 

"У лютому 2015-го "Burn Da Beat" було презентовано в рамках мого першого проєкту J don. Трек потрапив до ротації деяких станцій у Каліфорнії та Нідерландах. У 2018 році я зробив ремікс, який також звучав добре, але все ж вирішив повернутися до оригіналу, який презентував уже в рамках нового проєкту J scope", — додає виконавець. 

У найближчому майбутньому мініальбому або повноформатного релізу від виконавця очікувати не варто, оскільки Джеррі сконцентрований на випуску синглів та фітів.

Нагадуємо, торік ми писали про два відео J Scope — "Pay Off" та "Double Trip". Загалом же на рахунку проєкту 3 кліпи та кілька аудіотреків, зокрема фіти з іншими виконавцями. 

J Scope — київський r’n’b/hip-hop виконавець. Раніше творець проєкту Джеррі Фоладжин був відомий як Very the Jerry, але у 2019-му вирішив змінити звучання і назву проєкту. За словами виконавця, новий проєкт характерний не лише зміною іміджу, але також більш жорстким та драйвовим виконанням. На рахунку Джеррі у рамках усіх його проєктів кілька ЕР та кліпів, чимало синглів, виступи на Atlas Weekend, BeLive, Z-Games.

J Scope у мережі:

https://www.facebook.com/Jscopemusic/
https://www.instagram.com/jscopemusic/
https://www.youtube.com/channel/UCtsyiACP1JNSqEaOii511lg
https://soundcloud.com/j-scope-649807392