Volver Stone презентував новий мініальбом

Житомирський проєкт презентував новий мініальбом "God i pray, my church is you" за підтримки лейбла Robustfellow.

Ідея створення альбому виникла Дмитра Бєлова, засновника та єдиного учасника Volver Stone, сама по собі, коли розпочалися карантинні обмеження. Запис музикант робив власноруч, у себе вдома. Зведенням та мастерингом займався його друг Богдан Мандрійчук.

Концепція альбому, за словами автора, полягає в небажанні людини відповідати за свої дії та, як результат, пошуку спокути в Бога, що типово для українців. Також Дмитро, у коментарі нашому виданню, докладніше розповів про декілька треків:

  • "God i pray" була першою, що я записав для альбому. Така блюзова мантра, яка говорить — Боже, я наробив такого гівна. Врятуй мене.
  • "My Church is U" — її продовження, коли людина так довго чекає, а відповіді немає. Тоді в хід йдуть прокльони та хейт".

Обкладинку до альбому зробила харківська художниця Марія Бойченко.

"Ми відразу знайшли спільну мову і працювати разом було дуже легко. На обкладинці зображений демон із терном на очах. Той самий "демон", що не дає людині побачити у своїх діях зло. Скалічена душа. Марія малювала картину чорнилом, а вже потім її допрацьовувала на комп'ютері", — говорить Дмитро Бєлов.

Volver Stone активно гастролює Україною, а цьогоріч ще планував виїхати у Європу та навіть Америку, але планам завадив карантин. 

Volver Stone — сольний проєкт Дмитра Бєлова, житомирського музиканта, учасника гурту Night On Fire. Дмитро виступає як автор-виконавець та людина-оркестр (one-man band) і грає в таких жанрах як, панк-блюз, гараж, блюз-рок, рок-н-рол, фолк. Особливістю проєкту є гра на кількох інструментах водночас, використання незвичних інструментів та оригінальний саунд, що формує звучання повноцінного гурту. На його рахунку сингл "Thunderose Fate" (2017), акустичний альбом "Silver Light" (2019) та альбом "Wasteland" (2019).

Volver Stone у мережі:

https://www.facebook.com/volverstone.ua
https://volverstone.bandcamp.com/releases
https://www.instagram.com/volver_stone/
https://soundcloud.com/volver-stone