marisha презентувала новий альбом

Житомирська bedroom pop, dream pop виконавиця презентувала другий повноформатний альбом "Earthly Things".

Альбом, як і попередній "The Little Piece of Summertime Fun", створювався та записувався в домашніх умовах, частково в Житомирі, частково в Берліні протягом 2018–2020 року.

"Композиції об’єднані спільною ідеєю і є частиною єдиної наскрізної теми та історії. Той, хто послухає альбом повністю, можливо, знайде паралель між назвами пісень, альбому, текстами та використаної репліки з фільму "The Exorcist" у пісні "Devil In My Head", — розповіла у коментарі нашому виданню засновниця проєкту Маріша Вольних.

Виконавиця зазначає, що альбом "Earthly Things", так само як і попередній, є концептуальним, і розкриває історію створення окремих треків:

"Людина — складний і дивний механізм, про що я співаю в пісні "What A Weird Machine". Якось я подумала, що майже до всього, що нас оточує в сучасному світі, є інструкція з користування, і що часом бракує такої ж до людей. Досить часто мені важко зрозуміти вчинки й дії людей, і свої власні теж. Ми мало говоримо й ділимось думками, емоціями й переживаннями, через що виникає багато непорозумінь і додумувань. Так я написала пісню "The Wizard Of Oz", паралельно згадавши одноіменну книгу письменника Френка Баума, де в Залізного Лісоруба була душа, але не було серця, здобути яке було його заповітною мрією. Попри це він залишався життєрадісним і оптимістичним, цілком задоволеним долею й дотримувався з цього приводу певної філософії — наприклад, в одній із розмов, він закликає співрозмовника насолоджуватися сьогоднішнім днем, не піклуючись раніше терміну про прийдешні негаразди, "Earthly Things" — це якраз про повсякденні турботи і справи, неспокійні думки про що-небудь, тільки не про важливе".

На обкладинці зображене фото Маріши Вольних з інсталяції художниці Johanna Schmeer "The Outside Inside" у "музеї майбутнього" Futurium в Берліні. З оформленням допомагав ілюстратор Нікіта Асауляк.

Нагадуємо, восени 2018 року  проєкт представив дебютний альбом "The Little Piece of Summertime Fun"

marisha — бедрум поп/дрім-поп проєкт Маріши Вольних, колишньої учасниці Phooey! та Buzz Flowers. Дискографія артистки нараховує два повноформатні альбоми.

marisha у мережі:

https://www.facebook.com/100000570776044
https://marisha.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/mrrrisha