Majesty Of Revival зняли кліп на сингл "Guardians"

Ужгородський progressive metal гурт презентував відео на раніше виданий сингл "Guardians".

 

Спочатку трек вийшов англійською мовою та мав назву "Guardians", через деякий час з’явилася версія українською, що отримала назву "Вартові". Реліз був записаний на ужгородській студії Beast Sound, там же проходили його зведення та мастеринг. Звукорежисерами "Guardians" стали Дмитро Павловський та Мирослав Данко. Над відео працювала команда Mad Doc Production. Обкладинку до синглу створила Урсула Табака.

"Власне, українською мовою Majesty Of Revival зазвучав вперше. Ідейним наставником цього творіння став власною персоною Тарас Григорович Шевченко — послання Кобзаря лягли в основу концепції цього релізу. Треком “Вартові” ми намагалися передати атмосферу протистояння надії та відчаю й рішучості та безпомічності", — розповів у коментарі нашому виданню, лідер гурту Димитрій Павловський.

Пісня увійде до нового повноформатного альбому, над яким гурт працює останні кілька місяців.

Majesty Of Revival — ужгородський progressive metal гурт, який розпочав діяльність у 2009 році. На рахунку гурту чотири повноформатні альбоми — "Through Reality" (2011), "Iron Gods" (2013) та "Dualism" (2016), "Timeless" (2019). Неодноразово команда співпрацювала з європейськими лейблами, та вже заробила ім’я далеко поза межами України. Характерною рисою музики є часто незвичні поєднання, технічне, та водночас, мелодичне виконання.

Majesty Of Revival у мережі:

https://www.facebook.com/majestyofrevival/
http://majestyofrevival.bandcamp.com
https://soundcloud.com/morband/04-s7