Саша Буль видав новий альбом

Чернівецький виконавець презентував новий альбом, що отримав назву "Too Old to Sell My Soul".

 

Альбом створювався посеред Дністровського каньйону та переповнений атмосферою цього місця. Більшість матеріалу накопичена наживо. На цій платівці Саша Буль вирішив не залучати сторонніх людей для запису, продюсування, зведення та мастерингу — музикант усе робив власноруч.

"Не те, що я негативно згадую досвід роботи із музикантами та саундпродюсерами під час запису минулих альбомів. Просто цього разу хотілося прям усе зробити по-своєму. Скільки референсів не давай сторонній людині, вона не зможе відтворити звук, що народився у твоїй голові. Саме тому я купив 8-канальну портастудію, пару простих мікрофонів, закинув їх у багажник авто й це стало моїм мобільним звукозаписувальним цехом. А скелі каньйону, широкі поля, дубові гаї та стодоли стали моєю студією", — розповів у коментарі нашому виданню Саша Буль.

Щодо назви та концепції релізу, автор говорить:

"Назва релізу говорить сама за себе. Я не писав його, щоб продавати. Я писав його, бо не міг не написати. Мені відверто однаково — сподобаються ці пісні комусь, чи ні. (Звісно, якщо сподобаються, то краще) Напевне, я просто дорослішаю й тому краще розумію, чого хочу від своєї музики та життя загалом.

Лейтмотивом проходить також тема мізерності людського життя. Тема своєрідної покори. Коли пишеш музику серед таких гігантів, як скелі каньйону, то усвідомлення того, що ми nothing but sand, прийде неодмінно. Немає більшої сили та краси, ніж природа. І цей альбом, напевне, про неї".

Обкладинку альбому створила Катерина Пашніченко, дружиною виконавця.

"Воно зроблене на вінтажну середньоформатну плівкову камеру. Саме тому й чорно-біле. Це не якийсь фотошоп. Мені сподобалося це фото, бо воно дуже справжнє.

Стояла спека. Ми проїздили перехрестям посеред важкого робочого дня, вийшли з авто, затрималися на хвилинку й поїхали далі. Мені здається, моє лице тут досить красномовне.

Ще характерно, що в мене в руках немає ані гітари, ані банджо. Я тримаю хомут для губної гармошки. Пристрій, на якому не зіграєш жодної ноти, але без якого я не виходжу на сцену. Він зі мною від початку моєї кар’єри. Завжди непомітний. Він натякає — читайте поміж рядків. А те, що я тримаю його в руці, а не на шиї, символізує свободу. Я не знаходжуся у жодному музичному ярмі. Мої пісні — мої правила", — каже Саша Буль.

За словами автора, він уже працює над новим альбом свого іншого проєкту, Me and That Man, до котрого створено декілька пісень. За сприятливих обставин новий альбом має вийти у 2021 році. Також, днями Саша дебютував як автор серії подкастів на Urban Space Radio

Нагадаємо, у березні цього року, було відзнято відео на однойменний до альбому трек, деталі за посиланням.

Також на сайті вже є рецензія на цей альбом та два попередні: Golden Tooth (2017) та Vol.1 (2013).

Sasha Boole / Саша Буль — чернівецький сонграйтер, кантрі/фолк виконавець, котрий грає на багатьох музичних інструментах. Його активна гастрольна діяльність почалася лише у 2014 році, проте кількість зіграних концертів уже перевалила за кілька сотень. На рахунку музиканта кілька повноформатних альбомів, один із яких виданий на вінілі українським лейблом AbyShoMusic, та чимало синглів.

Sasha Boole у мережі:

Bandcamp: https://sashaboole.bandcamp.com
Facebook: https://www.facebook.com/sashabooleofficial
Soundcloud: https://soundcloud.com/sasha-boole
Instagram: https://www.instagram.com/sasha_boole/