77подъезд презентували новий мініальбом

Київський post punk, coldwave проєкт видав новий мініальбом "Навіщо?".

Реліз писався приблизно три місяці й серед головних проблем, що виникали під час його створення, за словами вокаліста / гітариста Максима Пильтяя, було написання лірики українською. Цей EP, як і попередній альбом "Город счастливых людей", був записаний у броварській квартирі музиканта.

"Цей реліз зробили українською, оскільки зараз досить мало постпанк гуртів, які роблять українськомовну музику. На нашу думку, українська мова дуже гарно поєднується з цим жанром та є недооціненою", — каже Максим.

Музикант не розкриває концепції релізу повністю:

"Концепція, звісно є, але повністю ми її не розкажемо, хочемо, щоб залишилась якась таємниця. У кожній пісні є головний герой, котрий починає дивитися на життя реальними фарбами, та розуміє, наскільки він самотній, але щось змінити він не в змозі, можливо, через його лінь або є якісь інші чинники".

Також Максим розповів нам про сенс обкладинки, яку підготували самі ж учасники гурту:

"У ній досить багато маленьких деталей, але основні — це телевізор, ваза та два тюльпани. Квіти дають зрозуміти, що цей стовб відіграє роль надгробної плити, а телевізор є метафорою до брехні та одноманітності наших днів. Узагалі фотографія дуже тісно пов’язана із сюжетом та концепцією альбому".

Колектив планує ближче до зими випустити ще один мініальбом та сподівається дати дебютний виступ.

77подъезд створив Максим Пильтяй у грудні 2019-го, тоді ж, з періодичністю в місяць, вийшли три релізи — два сингли "Лево Руля" й "Постой" та дебютний повноформатний альбом "Город Счастливых Людей". У березні 2020 до проєкту долучається другий учасник Анатолій Сорокін.

Музично 77подъезд дотримуються постпанк та колдвейв стилістики. Серед гуртів, що вплинули на творчість, вказують Modele Martial, ранні L'Arc-en-Ciel, Lebanon Hanover, Sedativ та Fatal Романа Сідорова.

77подъезд у мережі:

https://www.facebook.com/pg/77podyezd
https://soundcloud.com/77podyezd
https://www.instagram.com/77podyezd
https://www.youtube.com/channel/UCrJT3tA3Rp3BpKocFJAGENA