banned society презентували нове відео

Інді-поп гурт banned society презентував відео на трек "first night, is it for real? // interlude 1" з торішнього альбому "I Was Stupid, Now I’m Not".

 

Відео було створене у Києві наприкінці 2019 року. Весь процес зайняв один день та відбувався під керівництвом режисерки Каті Мінгазинової.

"Кімната американського мотелю — це місце, де можуть відбуватися дуже дивні, заборонені й навіть небезпечні речі. Ось і наші герої ховаються від реальності в чотирьох стінах. У Києві подібного місця не знайшлося, тому нашому арт департаменту довелося власноруч створювати кімнату типового мотелю й стилізувати його фасад", — коментує роботу у пресрелізі Катерина

Фронтмен гурту Дмитро Мальцев у коментарі нашому виданню додає, що сцени в мотелі були зроблені на майданчику Film.ua, а роботою загалом музиканти хотіли розкрити відчуття "магії свіжих відносин". В основі сюжету кліпу — цілісний меседж про те, що в любові не місце стереотипам та забобонам.

"У другій половині відео в кадрі з’являється собака. Це пес на ім’я Лі, він спеціально прибув на фільмування з Дніпра та знімався на задньому сидінні авто у всіх сценах у машині, але в кадр потрапив лише раз. Також кожен учасник процесу розписався на авто маркерами "від себе". Машина була розписана ще за рік до знімання для іншого відео на трек "Blood Orange Sky" і я цілий рік катався на ній по Дніпру, — пригадує особливості зйомок Дмитро

За словами виконавця, на новому альбомі гурту буде російськомовна лірика та більше "мелодійної" музики. Окрім того колектив готується до кількох осінніх концертів. 

Banned Society — молодий гурт, що виходить за рамки інді-попу. Їхня діяльність розпочалася у 2017 році з мініальбому "250d, 2000h" на Kickit Records. Наразі ж дискографія колективу налічує три альбоми - "Candy" (2018), "Homies" (2019) та "I was stupid, now im not" (2019), а Banned Society є підписантом лейблу Mnogo Vody. Концепт колективу, за словами Дмитра Мальцева полягає у простому музичному експерименті заради кайфу та натхнення. Серед музичних орієнтирів він вказує Chet Faker, James Bake, quickly quickly, Ta-ku, Koji у більш ранній період творчості, а пізніше Homeshake, Mac DeMarсo, Mac Miller, Frank Ocean, Tame Impala, Four Tet, Skee Mask, Bonobo, Boulevard Depo і Выставка Дисторшн. 

Нагадаємо, в листопаді 2019 року banned society презентували альбом "I Was Stupid, Now I’m Not", докладніше за посиланням.

Banned Society у мережі:

https://soundcloud.com/awsm_music
https://www.facebook.com/bannedsociety
https://www.instagram.com/banned.society/