the worst is yet to come випустили новий міні-альбом

Український скрімо-гурт представив новий міні-альбом "pain is self pleasure".

Один з треків був написаний ще влітку, а решту матеріалу музиканти створювали останні пару місяців. Інструментал хлопці записали за два тижні на своїй студії у Сумах, а згодом до них доєдналася вокалістка Майя Реневич і буквально за годину записала вокальні партії. Цього разу гурт працював дуже швидко, оскільки у the worst is yet to come на носі тур і все хотілося випустити до його початку. 

"Назва релізу, в принципі, можна трактувати як "Біль — це [процес самозадоволення]". Чому? Ми потопаємо у гедонізмі, і коли вже звичайні речі не приносять задоволення, до якого ми звикли, знаходимо більш збочені шляхи. І відчуття є крутіші. У якийсь момент тонеш у цієї дисфорії і тобі починає подобатися — чи це механізм самозахисту, чи то чи відгук іншого "Я", підсвідомого і не скутого різними конструктами. В ідеалі результат - "розвал" особистості та побудова нової, більш досконалої", - розповідає вокалістка Майя Реневич.

Обкладинку для EP робив друг гурту — Олексій з Калуги.

"Йому дуже подобаються середньовічні гравюри, тож спочатку він шукав щось таке. Потім згадав про карти таро. Ось тут і починається найцікавіше: хлопці запропонували "шибеника", але особисто мені симпатизує перевернута вісімка мечів, тому я не погодилася. Зрештою в угарі зробили онлайн-розклад карт таро за моєю датою народження і випав шибеник. Весело і страшно, але консенсус був знайдений", — додає Майя.

the worst is yet to come — це спільний проєкт музикантів із Сум та Івано-Франківська.Їх дебютний реліз з'явився у квітні 2016 року. Вокальні партії на релізі виконує Майя Реневич.

the worst is yet to come у соцмережах:

Вконтакте: https://vk.com/twiytc
Bandcamp: https://theworstisyettocome.bandcamp.com