alyona alyona випустила новий кліп

Українська реп-виконавиця представила кліп на пісню "Дикі танці", що зроблений у стилі відомої гри GTA. Це трек з торішнього EP "В хаті МА".

У ролику alyona alyona постає в ролі персонажа культової гри Grand Theft Auto (GTA) та розсікає на жовтих Жигулях порожніми трасами спальних районів. Відео переповнене знайомими образами — хаотично забудовані панельні будинки, калюжі у пробоїнах асфальту, білборд "З днем народження", продуктовий ларьок з пивом тощо. Заїхавши в один з київських дворів, Альона влаштовує дикі танці в стилі брейк на даху власної машини. 

Автором ідеї та режисером ролика стала Анна Велосіпедова, відома по роботі з Brunettes Shoot Blondes, MamaRika, INAIA, The Elephants і багатьма іншими українськими артистами. А в ролі монтажера виступив молодий кліпмейкер і репер DELTA ARTHUR, який працював над більшістю кліпів від alyona alyona.

alyona alyona (Савраненко Альона) — вихователька дитячого саду з Баришівки, яка восени 2018 року дебютувала із двома кліпами на трек "Рибки", які швидко здобули велику популярність у мережі та отримали кілька сотень тисяч переглядів. У квітні 2019-го випустила дебютний повноформатний альбом "Пушка". Також на її рахунку міні-альбом "В хаті МА" (2019). 

Раніше Альона творила під псевдонімом Alyona Al.kaida, але наразі її записи можна знайти лише у деяких соцмережах. 

alyona alyona у соцмережах:

https://soundcloud.com/alyonaalyona
https://www.facebook.com/alyonaalyonaoff/