Liquid Hype випустив дебютний сингл

Харківський експериментальний проєкт випустив дебютний сингл під назвою "Daydreamer".

Єдиним учасником проєкту є Євген Рогуля, відомий за участю у garage/psychedlic rock проєктах Dr. Jail & Mr. Hype, Был Замечен..., Howling Ears. Трек, який побачив світ лише на початку 2020 року, був написаний Євгеном ще у 2016-му. За словами автора, він був створений під впливом Junkie XL та його альбому "A Forest Called Mulu". Історія процесу запису, яку розповідає Євген, доволі кумедна:

"Спочатку був дуже простий ритм драм-машини, під який я просто джемував на старому роздовбаному напівакустичному басу Musima, видаючи якісь різні ріфачки. Ось так, я, як то кажуть, не встиг озирнутись, як записав ритм-секцію. До ритм-секції приєдналась перкусія, яку я вистукував на власному пузі. Акустична гітара також була використана по максимуму: навіть засемплював її падіння на підлогу". 

Запис відбувався у домашній студії. Всі інструменти в композиції, окрім драм-машини, аналогові: синтезатор, який можна почути у треку, — це звук старого електрооргану Weltmeister. Обкладинку зробила Марія Зуєва, використавши фото авторства Сергія Мікушева

Проєкт заснований як один з сайд-проєктів Євгена Рогулі (Dr. Jail & Mr. Hype) у 2016 році. Дебютний сингл вийшов на початку 2020 року.

Liquid Hype у соцмережах:  

https://soundcloud.com/liquidhype