Підбірка передноворічних новин

Чимало українських виконавців вирішили до Нового Року подарувати своїм слухачам новенькі релізи. Дехто видав свої альбоми прямо 31 грудня! Тож ми зібрали все це докупи, аби донести до вас ще у цьому році. 

Почнемо з "Golden Age Of Decay" - нового альбому київського хардкор-гурту Kentawr. Ми писали про сингл з цього релізу, але буквально наступного дня колектив випустив і цілий альбом. Тож нагадаємо про нього, якщо раптом ви прогавили. 

 

Трохи раніше дебютний сингл представили True Tough - молода столична хардкор команда.

 

Новий сингл вийшов і дніпровського d-beat\crust  гурту Злидень. Їхній басист Влад перекривав дах гаража, впав з драбини та зламав хребет. На обкладинку потрапив реальний знімок його перелому. На щастя, травми виявилися не дуже серйозними, але щоб підтримати товариша по гурту інші учасники Злидня записали трек з відповідною назвою. 

 

Харківські скіни Bezlad напередодні Нового Року випустили цілий дебютний міні-альбом "Kharkiv Hardcore Skins". Дві пісні з нього раніше ми вже чули, а дві нові загалом продовжують лінію, закладену цими попередніми синглами. 

 

Металкорщики Rising з невідомих причин видалили з Бендкемпа усю стару дискографію, але натомість там з'явилася нова цьогорічна демка. 

 

Трохи репу також з'явилося в останні дні 2019-го. Денні Дельта, який нічого не випускав з часу виходу альбому "Навиджу" (2018), презентував сингл "Коротко". За словами виконавця, це логічне продовження треку "Кухонний", побудоване на дорослішанні персонажа. 

 

Вова зі Львова та Уляна Малиняк, від яких цього року ми вже отримали досить серйозний трек "Ти Є Хто Ти Є", представили кліп на нову спільну роботу "Життя Урагани Збороти". Цей текст ще серйозніший і покликаний, судячи з усього, підтримати бойовий дух слухачів. 

 

Відеороботою на трек "Patients Behind" про свій дебютний альбом, випущений наприкінці листопада, нагадали запорізькі трешери Anmasker.

 

Черкаський психоделічний гурт Electric Pussy видав свій третій альбом саме 31 грудня. Музиканти в описі "Vol​.​3." жартують, що як реліз нагадає вам про Black Sabbath, це тільки ваші проблеми. 


І наостанок нам на пошту прилетіли свіжі новини від київських грайндерів Зомбі Їдять Моїх Сусідів.  Вони почали записувати третій альбом, який матиме назву "Планета Тюрма". А поки парубки возяться на студії, пропонують зацінити обкладинку релізу, яку майже рік тому для них намалював відомий львівський коміксмейкер Андрій Данкович.

prison planet (1)