My Personal Murderer випустили новий альбом

Київський alternative rock гурт презентували новий альбом, що отримав назву "Summa".

За словами музикантів, це певний підсумок змін та перетворень після виходу третього альбому гурту. Хлопці розповідають:

"Ми стикнулися з неможливістю залишатися на тому місці, де опинились. Цей альбом — відповідь, як грати далі без самоповтору. Кавер, який зробив одеський художник Микола Лукін, починався з наміру показати затонулий корабель, як свідоцтво того що наша музика містить доволі застарілі уламки культури: новелістичні сюжети кожного треку, пригодницький наратив, імітація або щире відтворення добре знаних культурних кодів. Звісно, зроблено все це не для того, щоб бути впізнаваним, адже головне — це музика і приватна одіссея".

Запис відбувся на київській студії LipkyZvukozapys під керівництвом Вадима Лазарєва. Зведення та мастеринг робив Ілля Галушко. Обкладинка авторства Миколи Лукіна.

Колектив My Personal Murderer виник на початку 2008 року в Одесі, але зараз базується в Києві. З того часу гурт то з'являвся на музичній сцені України, то зникав, але діяльність не припиняв. На рахунку колективу декілька альбомів та EP, при чому всі вони різняться між собою та демонструють поступову зміну звучання колективу.

My Personal Murderer у соцмережах:

https://mypersonalmurderer.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/mpmbandofficial/