svrm анонсував вихід нового альбому

Харківський блек-метал проєкт представив новий трек "Позбавлення", що увійде до його наступного альбому.

Реліз матиме назву "Занепад" та вийде 5 січня за підтримки лейблу Vigor Deconstruct Records. Окрім цифрової версії будуть доступні касети, вініли та футболки з принтом альбому. Замовити їх можна вже зараз, 

"Цей проєкт справді пройшов повне коло: "Позбавлення" демонструє те, що зробило ранній svrm настільки чудовим, поряд із тим, що зробило останній svrm, можливо, ще крутішим. Пісня (і весь альбом) містить добре розкритий шмат ранньої роботи svrm, сповнений океанічної напруженості, а також більш мелодійний сонграйтинг, що з'явився у пізніших релізах. Результатом є відчуття енергійності, не придушене жодним супердепресивним обертоном, попри ті підтексти, які, безумовно, існують і малюють музику svrm в найпохмурішому сірому кольорі", - йдеться в описі альбому.  

Треклист:

1. У Пеклі
2. Над Свіжими
3. Позбавлення
4. Старість
5. Шлях До Смерті

Почитати рецензію на перший повноформатний альбом svrm - Лихиї вітри стогнуть без упину (2018) можна за цим посиланням. 

За проєктом svrm стоїть Сергій Ткаченко, співзасновник харківського гурту Заводь, а також автор проєкту Trumna . Перший реліз svrm під назвою "7" він випустив у травні 2015 року.  Загалом же на рахунку проєкту уже кілька демо, альбомів та EP. 

svrm у соцмережах:

https://svrm.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Svrm-407478693053139/