Grisly Faye випустила пісню та кліп з краю Європейського континенту

Grisly Faye, відома також як Маргарита Кулічова, випустила музичне відео на нову пісню "Fables", що доступна на стримінгових платформах.

Кліп знятий на Cabo Da Roca – найзахіднішій точці Європи. Над ним працювала міжнародна команда з України, Чилі, Естонії, Лівану та Індії.

"Пісня про нові життєві етапи, глави у книзі. Про те, що аби почати в житті щось нове, потрібно відмовитись від усього зайвого та відпустити старе. Глянути на себе з боку, прийняти себе зі своїми шрамами й рухатися далі", — розповідає Маргарита.

На початку грудня Grisly Faye поїде у британський тур разом з Emika. Також щосуботи на хвилях Громадського Радіо о 20:00 виходитиме її авторська програма "From Far Away"

"Це передача про музику з далеких країв, де я зізнаватимусь у любові своїм улюбленим артистам та розповідатиму, за що ж я їх так люблю", — говорить виконавиця.

Grisly Faye – проєкт електронної музикантки Маргарити Кулічової. На рахунку співачки міні-альбом "Drown" (2014), альбом "From Far Away" (2016), декілька синглів та кліпів. Також написала саундтрек фільму "Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго" режисерки Надії Парфан та до декількох короткометражних фільмів, зокрема міні-альбом саундтреків до фільму "Вугілля" режисерки Анастасії Максимчук.

Grisly Faye у соцмережах:

Youtube: https://www.youtube.com/user/grislyfaye
Soundcloud: https://soundcloud.com/grisly-faye/
Twitter: https://twitter.com/GrislyFaye
Instagram: http://instagram.com/grislyfaye
Facebook: https://www.facebook.com/grislyfaye