Злые Морозы випустили міні-альбом після оголошення про невизначену паузу

ЕР отримав назву "Крайний", що за словами гурту є своєрідним тролінгом.

Запорізький панк-шансон гурт раніше повідомляв, що на невизначений термін припиняє діяльність і повернеться після ребрендингу. Утім, днями у мережі з’явився новий реліз, що є підсумком усього матеріалу гурту за останні шість років.

"Пів року тому ми оголосили про закриття проєкту, але нас реанімувало запрошення наших друзів з CASH та O'hamsters виступити у Києві, та повернення нашого гітариста Саньочка до складу ЗМ, після цього ми вирішили зробити "Крайній" і з ним вже приїхати до столиці. Тому "Крайній" багато хто розцінив як наш останній реліз, але ж ні, крайній — це не останній", — коментують музиканти.

Зведення та мастеринг робив Дмитро Гуляков. Обкладинку релізу зробив Артем Брінь. Самі музиканти пояснюють, що головна ідея арту полягає у тому, що це звичайний районний гопник, який стоїть у черзі за самим собою, та він водночас і крайній, і не останній, як і їхній ЕР.

Про плани на майбутнє, музиканти розповідають:

"Плани на майбутнє, як завжди в нас, амбітні, зараз розпочинаємо роботу над абсолютно новим матеріалом та, звичайно ж, будемо грати для нашої братви, маємо надію повернутися на літню фестивальну сцену, але про це трохи пізніше".

Злые Морозы — це запорізький гурт, який у своїй музиці змішує шансон, панк та диско, додаючи до цього стьобні тексти. Свій перший концерт гурт відіграв у 2013 році, а за весь час свого існування мав уже понад 30 виступів. На рахунку колективу сингл "Маршруточка", дабл-сингл "Хипстер и Одесса", EP "Успешный" 2016 року, а також дабл-сингл "Столичный".

Злые Морозы у соцмережах:

https://zlyemorozy.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/evilfrosts
https://www.instagram.com/zlye_morozy/
https://soundcloud.com/zlyemorozy