Violet Raymoor випустили нове відео

Київський гурт представив відео на пісню "Never Asleep", витримане у чорно-білій стилістиці старих фільмів жахів.

Робота сповнена химерних образів, що перебувають на межі між реальністю та хворобливим маренням, та містить численні візуальні метафори та алюзії на боротьбу із внутрішніми демонами, страхом та параноєю.

Пісня взята з міні-альбому "Chapter Two: Faces Under Masks", що вийшов у 2018 році. 

Нагадаємо, трохи раніше колектив випустив сингл "Дівчина-морок і фавн", що є другим українськомовним треком у дискографії колективу.

21 грудня нові композиції та перевірені часом хіти Violet Raymoor можна буде почути у рамках сольного концерту німецьких електронщиків Solar Fake.

Violet Raymoor — це музичний проєкт з Києва, створений Глібом Пекуровським (Gerrard Flynne) та Віталієм Малафеєвським (Axis Moor), чий матеріал можна описати тегами готичний рок або готичний метал. Гурт розпочав діяльність у 2012 році. На їх рахунку серія міні-альбомів "Chapter One - Still Playing Dragons" (2016) і "Chapter Two: Faces Under Masks" (2018)  та чимало синглів. Назву гурту "Violet Raymoor"  музиканти пояснюють тим, що це назва вигаданого міста, небо якого мало фіолетове забарвлення внаслідок загадкової природної аномалії.

Violet Raymoor у соцмережах:

http://facebook.com/violetraymoor
http://youtube.com/violetraymoor
http://instagram.com/violet_raymoor
http://soundcloud.com/violetraymoor