Много Воды проведе у Києві третій шоукейс

7 листопада у Палаці Культури "Куренівка" команда PR-агентства і музичного лейблу Много Воды представить уже третій шоукейс нової української музики.

Концепція Шоукейсу, за словами лейблу,  близька до відомого британського проєкту BBC Sound of, який щороку називає список імен, що вже завтра стануть великими зірками інді-сцени. Так, у різні роки BBC Sound of "передбачали" успіх Джеймса Блейка, Майкла Ківанукі, Stormzy, Джеймі Вуна, Nao і багатьох інших.

Обов'язково умова Шоукейсу - ексклюзивний матеріал, тобто артисти вперше показують наживо свої нові пісні. Так на івенті за день до офіційного релізу нового альбому представлять свіжий матеріал хейдлайнери вечора BRAII, а гурт Тимпаче вперше виступатиме наживо. Крім того у рамках події слухачі почують пісні з майбутнього альбому джазової співачки Лаури Марті, чий поп-орієнтований альбом вийде вже наприкінці листопада. Там же за тиждень до релізу альбому представлять нові пісні Banned Society. Окрім того учасниками івенту будуть Tvorchi та Електромед.

На території "Куренівки" на гостей вечора чекає цілий ряд активностей  і сюрпризів, серед яких кімната для сповіді в католицькому стилі, перетворена в інсайд-room, де артисти будуть ділитися своїми гріхами і МВ Shop з лімітованим мерчем Много Воды. 

Квитки вже можна придбати онлайн по 150 гривень. 

Подія у соцмережах:

https://www.facebook.com/events/524579351671253