Jinjer випустили відео на новий трек з майбутнього альбому

У мережі з’явився новий кліп гурту на трек "On the Top". Це вже другий сингл з майбутнього альбому "Macro", що вийде 25 жовтня на лейблі Napalm Records.

Відео має доволі сюрреалістичний сюжет та такі самі спецефекти. Усі дії відбуваються на закинутому заводі. Тут музикантів, що грають на інструментах у занедбаних приміщеннях, супроводжує танцівник із загадковою валізою, на нього полює снайпер. Режисером став Кадим Тарасов.

"Наче ми чекали цілу вічність, щоб написати, записати, зняти кліп та випустити трек "On the Top", що робить ще особливішим те, що ми нарешті можемо поділитися ним з вами," — пишуть музиканти у соцмережах.

Jinjer — український метал-гурт, заснований у 2009 році в місті Горлівка, Донецької області. З моменту існування група випустила два повноформатні альбоми, один EP та декілька кліпів. Останнім часом команда працює зі всесвітньовідомим лейблом Napalm Records. Нагадаємо, у січні Jinjer випустили новий міні-альбом "Micro". Прочитати рецензію на нього можна за цим посиланням.

Jinjer у соцмережах:

https://www.facebook.com/JinjerOfficial
https://jinjer.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/jinjermetal