Розпочався прийом заявок на W:O:A Metal Battle Ukraine 2020

4 жовтня в Україні розпочнеться вже третій набір учасників на конкурс Wacken Metal Battle. Заявки приймаються тільки від metal чи hard rock гуртів.

"Переможець W:O:A Metal Battle Ukraine перейде до Інтернаціонального Фіналу на Wacken Open Air, де представлятиме Україну серед десятків найсильніших метал-гуртів зі всього світу. Зрештою, журі відбере п’ять найкращих команд, які будуть нагороджені матеріальними та грошовими призами. Фінал Metal Battle на W:O:A також стане живим форумом для всіх учасників, де вони зможуть поспілкуватися з продюсерами, менеджерами, букерами та лейблами. Таким чином, Metal Battle дає змогу всім учасникам налагодити контакти, які можуть бути корисними для їх музичного майбутнього", -  розповідають організатори про сам відбір. 

Для подачі заявки, необхідно заповнити електронну форму, яка знаходиться за цим посиланням. Набір учасників триватиме до 31 грудня.

Нагадаємо, цього року український відбір виграв гурт Чумацький шлях, посівши згодом четверте місце у світовому фіналі. А от у 2018 році перемогу на Національному Фіналі здобув гурт Motanka, який згодом отримав друге місце у світовому фіналі W:O:A Metal Battle і підписав контракт з лейблом Napalm Records. 

Wacken Open Air проводиться з 1990 року у селищі Вакен, звідки походить назва фестивалю. Ідея створення фестивалю належить Томасу Йенсену і Холгеру Хюбнеру.

Wacken Metal Battle, що проходить у рамках фестивалю, стартував у 2003 році. На цей момент, до конкурсу приєдналися понад 40 країн. Такі країни, як: Канада, Мексика, Болгарія, Китай, Японія, США та багато інших увійшли до цієї всесвітньої мережі, щоб вибрати один, найкращий гурт, який буде представляти сцену їхньої країни на міжнародному фінальному турі Wacken Open Air у Німеччині.

З 2018 року відбірковий тур Wacken Metal Battle став проходити й у нашій країні. Головний організатор конкурсу в Україні — букінг-агентство Total Metal.

Детальніше у соцмережах:

https://www.facebook.com/WackenOpenAir.official/
https://www.facebook.com/metalbattleukraine
http://www.metal-battle.com.ua