Гурт Bojevilla відклав вихід дебютного альбому

Київський колектив, який раніше випустив кілька синглів зі свого першого повноформатного альбому "Яскраво Чорний Ящик" трохи змістив дату його виходу - тепер це 26 вересня 2019 року.

Реліз міститиме, зокрема, випущені раніше пісні "Ремінь Безпеки" та "Шукай важкі шляхи", на які гурт також зняв кліпи. На Бендкемпі можна почути не лише їх, але ще й відкриваючий трек альбому - "[хруст]"

Попередньо замовити альбом уже можна на Бендкемпі гурту.

Треклист:

1. [хруст] 
2. Сонце
3. Ремінь Безпеки
4. Жарти
5. [кісток]
6. Місто
7. [під]
8. Аутофобія
9. Шукай Важкі Шляхи
10. [зубами] 

За звучання альбому традиційно відповідала студія Revet Sound. Нагадаємо, всі попередні записи гурту були створені там же під керівництвом Сергія Любинського.

Найближчий концерт Bojevilla відбудеться у Києві 30 листопада у клубі Bingo на ;Outsider fest II, де й відбудеться презентація дебютного LP.

Bojevilla - київський гурт, який почав свою історію у 2016 році. У 2017-му колектив випустив міні-альбом "Блуд", який потрапив у шорт-лист в номінації Best Metal Album премії BUMA. Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням. Загалом же на рахунку команди 3 відеокліпи, один міні-альбом, тур по Україні та Білорусі та три номінації на The Best Ukrainian Metal Act 2017. 

Bojevilla у соцмережах:

ВК: https://vk.com/bojevilla
Bandcamp: https://bojevilla.bandcamp.com
Facebook: https://www.facebook.com/bojevilla
Instagram: https://www.instagram.com/bojevilla
Twitter: https://twitter.com/Bojevilla_Band