У Києві пройде черговий Український музичний ярмарок

4-5 жовтня у Києві на Арт-заводі Платформа відбудеться 22-й Український музичний ярмарок, флагманська подія у сфері звукового, світлового обладнання, музичних інструментів та інноваційних рішень в інтернеймент-індустрії. Особливістю івенту стане музичний форум Kyiv Music Days. Autumn. Sound, який відбудеться у рамках ярмарку.

Український музичний ярмарок проходить у Києві з 1995 року. Це єдина в країні виставка професійного звукового та світлового обладнання та музичних інструментів. Ярмарок дає можливість аматорам та професіоналам випробувати понад 1000 найновіших розробок найкращих українських та закордонних виробників.

Цього року представники музичної галузі матимуть додаткові можливості повчитися, знайти нових творчих та бізнес-партнерів і надихнутися на нові успішні проєкти. Протягом двох днів, 4-5 жовтня на ярмарку вперше пройде осіння сесія Міжнародного форуму концертної індустрії Kyiv Music Days, у форматі тематичної конференції, присвяченої звуку, його продакшну та маркетингу – Kyiv Music Days. Autumn. Sound. Організатори будуть займатися питаннями, що пов'язані з усіма аспектами продакшну, звукозапису, взаємодії різних напрямів бізнесу, як-то промоутери та прокатні компанії, слухатимемо кейси українських та закордонних експертів, презентації офіційних імпортерів, воркшопи та багато іншого.

Вхід на конференцію Kyiv Music Days. Autumn. Sound буде можливий за умови попередньої реєстрації та за наявності квитка на Український музичний ярмарок 2019. до 9 вересня квиток можна отримати безкоштовно. Деталі тут. 10 вересня у продаж надійдуть квитки вартістю 100 грн. З часом квитки дорожчатимуть.

***

Український музичний ярмарок – це єдина у своєму роді подія, яка дозволяє ознайомитися з продукцією біля 100 компаній та організацій на одному майданчику. Під час Ярмарку гості мають змогу більш детально оглянути та випробувати музичні інструменти, професійне сценічне, звукове та світлове обладнання, обладнання для студій звукозапису, DJ-устаткування, а також поглибити свої знання у світловому та звуковому дизайні, погортати музичну літературу.

Професіонали галузі можуть розширити свою мережу контактів, адже у Ярмарку беруть участь дистриб’ютори, розробники та виробники професійного звукового та світлового обладнання і музичних інструментів; сервісні компанії; представники засобів масової інформації та продюсерських центрів, організатори концертів та фестивалів.

Музиканти-початківці зможуть проконсультуватися щодо вибору свого першого інструменту чи обладнання та отримати поради щодо подальшого креативного та професійного розвитку.

Kyiv Music Days. Autumn. Sound – це перша профільна конференція KMD, що присвячена питанням, пов’язаним зі звуком, його маркетингом та продакшном. Представники українського ринку озвучать проблеми, з якими стикаються, та спробують спільними зусиллями знайти їхнє вирішення. Іноземні гості поділяться своїм досвідом та порадами для музичних ринків, що розвиваються. Усього на конференції виступить близько 20 спікерів з різних країн.

Окрім того, на сценах Українського музичного ярмарку відомі музиканти та молоді українські гурти наживо представлять свої найновіші треки. Також уперше в рамках Ярмарку на гостей чекатиме фуд-корт з київським стріт-фудом.

Подія у соцмережах:

https://www.facebook.com/events/375852323097666