Starset повертається до Києва з новим альбомом

Гурт Starset проклав власний шлях концептуальної та надзвичайно візуальної рок-музики. Вони розповідають історії, сплітаючи вигадливий наратив за допомогою різних медіа. З виходом нового альбому у вересні 2019 вони починають свою нову еру, і Київ стане її частиною.

На чолі з енігматичним аудіо-алхіміком Дастіном Бейтсом, гурт визначив свою місію: подарувати своїм фанам подорож, зробити їх її частиною. Не лише через музику, а й через відео, доповнену реальність прямо на концертах, графічні новели Marvel та онлайн-світ, стираючи межі між науковими фактами та вигадкою. Воно й не дивно – адже Дастін має ступінь кандидата наук електротехнічної промисловості, і успішно втілює всі свої наукові фантазії в музиці.

Гурт заснований у 2013 році, і відтоді швидко завоював серця слухачів глибокими науково-фантастичними текстами, позаземними мелодіями та атмосферним візуально-магічним перформансом. Дебютна платівка Starset під назвою "Transmissions" стала знаковою, злетівши в музичну стратосферу завдяки синглу "My Demons" – він протримався в рок-чартах 43 тижні. Такий рекорд побити дуже складно. Гурт продав понад пів мільйона копій примірників "Transmissions" та другого альбому "Vessels". Кількість стрімів по всьому світу сягає понад 100 мільйонів, а переглядів на YouTube – понад 1,4 мільярда. 

Концерт у Києві відбудеться 4 квітня 2020 року у клубі Atlas.