Гурт Ummagma випустив новий альбом

Українсько-канадський дует представляє новий студійний альбом "Compass". Це третій за ліком альбом гурту, а їх попередній лонгплей "Antigravity" виходив ще 7 років тому.

Альбом "Compass" виходить за підтримки лейблу Leonard Skully Records, що базується в Манчестері, до того ж вперше гурт видається на вінілі. Це перший лонгплей гурту за останні 7 років, до того ж дата релізу співпадає з датою виходу попереднього LP "Antigravity". 

Робота над альбомом тривала понад 5 років, при чому музиканти працювали на власній Ummagma Studio, яку за цей встигли кілька разів перемістити туди-сюди через Атлантику. У релізі гурт продовжив лінію "LCD" EP з Robin Guthrie (Cocteau Twins) та Dean Garcia (Curve), і "Winter Tale" EP, які вийшли у 2017-му.

Треклист:

1. Rolling
2. Caravan
3. Otherwise
4. LCD
5. Elizabeth 44
6. Blown
7. F-Talking
8. Galicticon
9. Lotus
10. High Day
11. Colors II
12. Cretu
13. Bouquet

Раніше Ummagma випустила на підтримку альбому кілька синглів, зокрема "Caravan" разом із бі-сайдом "Ty i Ya", де Олександр Кретов вперше у рамках проєкту заспівав рідною українською. 

Альбом "Compass" доступний на стрімінгових сервісах. Окрім того його можна придбати на дисках та вінілах. 

Ummagma - це українсько-канадський дует Олександра Кретова з Кременця, Тернопільської області, і Шони МакЛарнон із Канади. Після першої зустрічі в Москві у 2003 році, вони переїхали в Україну наприкінці 2004 року і створили студію звукозапису в Кременці. У 2013 році Ummagma виграла "Альтернативне Євробачення" на британській незалежній радіостанції Amazing Radio, представляючи Україну серед 23 країн. Зараз творча сім'я живе недалеко від Торонто. Перебравшись до Канади, музиканти продовжили свою кар'єру, встигнувши попрацювати з такими зірками альтернативної та інді-музики як: Робіном Гатрі (Cocteau Twins), Деном Гарсією (Curve), Граямом Боннаром (Swervedriver) і Малкольмом Холмсом (Orchestral Manoeuvres in the Dark).

Ummagma у соцмережах: 

https://www.facebook.com/ummagma
http://twitter.com/ummagma
http://ummagma.bandcamp.com
https://www.youtube.com/ummagma
https://www.soundcloud.com/ummagma
https://www.instagram.com/ummagma