Drum&Tuba Band випусти дебютний міні-альбом

Український колектив представляє свій перший міні-альбом "Unwanted". 

"Основна ідея альбому — це цінність часу. Ми часто забуваємо про його значимість, продовжуємо витрачати на непотрібні дії. Ми постійно відкладаємо життя на потім, не помічаючи, як вона проходить. Але секрет в тому, щоб не чекати слушного часу. Живіть тут і зараз, цінуєте кожну мить, оскільки він вже ніколи не повториться!", - пишуть музиканти.  

Запис, зведення та мастеринг альбому проходили на Studio G13. 

EP вже доступний на різних стрімінгових сервісах:

Нагадаємо, наприкінці травня колектив випустив кліп на інтро "Unwanted". 

"Десятки безсонних ночей, сотні випитих чашок кави та мільйони нервових клітин. І, нарешті, ми - Drum & Tuba Band - готові випустити у світ наш перший альбом. За весь цей час ми пережили море емоцій — як хороших, так і не дуже, заряджалися позитивом, брали участь у різних проєктах і фестивалях. І знаєте, що примітно? Де б ми не виступали, люди схожі один на одного. Не важливо, якою мовою ми говоримо, які у нас погляди або прояви нашої любові та віри, наша музика доводить, що ми однакові, що ми переживаємо одні емоції, і це дійсно зближує людей", - писали музиканти про кліп.

Drum&Tuba Band - brass-band з України, який власний стиль описує як Riot Jazz, тобто суміш хіп-хопу та джазу. Хлопці — переможці Hip-Hop Wave Fest 2013 і фіналісти Pepsi Stars of Now, учасники Reggae Fest 2014 року, Spring Beat Fest 2016 і Respublica Fest 2016 і не тільки. У проєкті Drum & Tuba Band присутні тільки духові інструменти та тільки живий звук. 

Drum&Tuba Band у соцмережах:

https://www.facebook.com/drumandtubaband
https://soundcloud.com/drum-tuba-band
https://www.youtube.com/channel/UCUsi_RPy59HHuhAm5Z2PRZQ
https://www.instagram.com/drumandtubaband/
https://twitter.com/DrumandTubaBand