Hell:on випустили новий сингл

Запорізька thrash/death metal команда Hell:on та німецько-український thrash metal гурт Pripjat восени презентують слухачам новий спліт. Зараз же перший гурт презентував нову пісню "Spreading Chaos", яка увійде до цього релізу. 

Це перша нова пісня Hell:on за останні 4 роки. Запис, зведення і мастеринг здійснив на TA Production у Запоріжжі Антон Ворожцов. Водночас колектив завершує роботу над власним лонгплеєм. 

Пісня доступна на різноманітних стрімінгових сервісах

Нагадаємо, спліт називатиметься "A Glimpse Beyond" та має вийти 4 жовтня цього року за підтримки лейблу The Crawling Chaos Records. Того ж дня команди відіграють концерт-презентацію в Underground (Wuppertal) за підтримки гурту Bloodspot. А наступного дня обидві команди відіграють новий матеріал на Way Of Darkness Festival.

Авторкою обкладинки стала Raluca Fratean. 

Hell:on – запорізький death/thrash, визнаний у світових колах прихильників екстремального металу. Історія запорізької команди почалась навесні 2005 року. На рахунку колективу уже 5 студійних альбомів. Почитати рецензію на останній альбом "Hell:On - Once upon a Chaos..." (2015) можна за цим посиланням.

Hell:On у соцмережах:

https://hellonband.bandcamp.com/
http://hell-on.net/
http://www.facebook.com/HellonOfficial
http://vk.com/hellon_official
https://www.instagram.com/hellon_official_band