У Києві пройде Vertuha Arts Festival

Vertuha Arts Festival — фестиваль музики та мистецтва, метою якого є культурний обмін. Подія відбудеться 31 серпня 2019 року на території Палац Культури Куренівка.

Основні напрямки Vertuha Arts Festival - музика, візуальне мистецтво, театр та екологія.

Протягом фестивалю на відвідувачів чекають 5 сцен, де зіграють понад 40 гуртів, діджеїв і не тільки. Всі учасники погодилися взяти участь у фестивалі безкоштовно, щоб зробити фестиваль максимально доступним для відвідувачів. Свої виступи на фестивалі вже підтвердили наступні українські та зарубіжні артисти: Love'n'Joy, Te Touze, The Unsleeping, Omodada Gee, Адвокаты, Lucas Bird, Pree Tone, Blake Maloka, THE BEST PART OF THE TRIP, Тимпаче, D.J DON, August J, Our Atlantic, ZFeelZ, Postman, POP.LAVA, Kraken Landau, Cloud Jam, Valentin Boyko (Switch On The Light), Heller Than Hell, KLIM beats 

Прообразом і партнером фестивалю став Reverberation festival, який проходить у Дрездені за підтримки місцевих митців та влади. Головний організатор Reverberation festival — Robin Heller стане ключовим гостем програми. Окрім вінілового лайв-сету, він виступить спікером в Music Business Speaking Session, в якій також братимуть участь організатори фестивалів, PR-спеціалісти, booking-експерти та багато інших представників музичної індустрії.

Місце проведення Vertuha Arts Festival  було обрано не випадково. Концепція фестивалю та Палацу Культури “Куренівка” співпадають у тому, що підтримка сучасного мистецтва та культурно-освітніх заходів в Україні є пріоритетним напрямком для обох організацій.

Окрім морально-етичних норм на Vertuha Arts Festival немає ніяких рамок та обмежень, саме тому організатори відкривають прийом заявок на будь-яку співпрацю чи ініціативу. 

Кошти вилучені з продажів квитків підуть на підтримку ініціатив ПК Куренівка, покриття організаційних витрат Vertuha Arts Festival та на організацію наступного, ще більш масштабного фестивалю Vertuha Arts Festival 2020.

Перша партія квитків по 150 гривень уже доступна на сайті Katacult. 

Подія у соцмережах:

https://www.facebook.com/events/472482933332090/