Soom припиняє діяльність

Про це йдеться на офіційній сторінці харківського гурту. 

"3 липня, близько 15-ї за Харківським часом, гурт Soom остаточно припинив своє існування, з неможливим реюніоном на Енцеладі через 420 років після Пробудження.

Причин тому багато. Одна з них — це те, що для мене це був конвертер для перетворення усього поганого, що міститься в моєму житті, в повільний кайф. Ця магія нині зникла, бо вперше за 25 років мого існування сталися глобальні зміни на краще. Я перестав вірити у те, що я роблю, все нове, що створювалось, - вже не музика для того, шоб я хотів її слухати нагнаним, в ній немає нічого, що б я хотів слухати, що б чіпляло мене, всього того, що було в цій музиці для мене раніше", - йдеться в повідомленні фронтмена гурту Олекси Блїдого.

Нагадаємо, останнім релізом гурту став альбом "Джєбарс", цифрова версія якого доступна на усіх цифрових платформах. Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням.

Гурт Soom виник у Харкові у 2013 році.. Постав гурт на згарищі проєктів, що лежали у витоків харківської стонер/сладж сцени ще з 2010-го року. Перетерпівши багато змін у свідомості, у 2016-му році був сформований золотий склад: Amorth – ударні, Tomrer – бас, Kova – гітара/вокал. За період з 2013 по 2017 рік Soom записали три спліти з Pressor, Diazepam, Ил та Вѣна, один ЕР "Жах і Огида", один повноформатний альбом "Ніч на полонині", а також тричі потрапили на збірку Electric Funeral Cafe від RobustFellow.

За наступними посиланнями можна почитати рецензії на "Soom - Ніч на Полонині" (2014) та спліт "ВѢНА feat. SOOM" (2017)

Soom у соцмережах:

Bandcampsoom.bandcamp.com
VKvk.com/soomdoom 
Facebookfacebook.com/soomdoom
Youtubeyoutube.com/channel/UCpNXXOqRpIYIUwTToqlY7lw