Brave! Factory Festival анонсував повний лайн-ап

Традиційно в кінці серпня в Києві відбудеться третій за рахунком фестиваль Brave! Factory. За два роки цей захід став одним з ключових в Україні, і тепер регулярно потрапляє в списки кращих музичних фестивалів профільної зарубіжної друкованої та електронної преси.

Brave! Factory - це фестиваль вільної музики та мистецтва, зведений ентузіастами та фанатами своєї справи на території діючої фабрики. Місце проведення фестивалю в цьому році буде оголошено в липні, організатори розглядають кілька варіантів локацій. Однією з них все ще є завод "Київметробуд", де фестиваль проводився у 2017 і 2018 роках.

Brave! Factory представляє не тільки сучасну електронну музику і пов'язану з нею культуру, хоча на фестивалі виступають провідні ді-джеї світу, а й майданчик для живих перформансів. Велика увага приділяється джазовим, інструментальним і експериментальним концертам, інді-рок виступів — іншими словами, організатори фестивалю ратують за максимальну широту стилістичного спектра і різноманітність програми. Допоможуть в цьому, як мінімум, шість сцен, які будуть розгорнуті на Brave! Factory цього року.

Лайн-ап Brave! Factory повністю сформований і з цього списку можна зробити висновок про масштабність дійства, яке відбудеться 24-25 серпня: серед учасників жива легенда і батько техно-музики Хуан Аткінс з проєктом Model 500, світові зірки ді-джейського цеху Dubfire, Marcel Dettmann і Nastia, інді-групи Deerhoof, When Saints Go Machine, які давно завоювали популярність, а також багато інших артистів, чий виступ ні за що не залишить публіку байдужою.

Окрім цих артистів, сьогодні були оголошені наступні музиканти: один з учасників румунського тріо Ar:pia:r — Rhadoo, гості з лейбла Mood Hut - Pender Street Steppers, ветерани електро з Детройта Detroit In Effect, творець унікального грува на танцполі Evan Baggs, майстер селекшна Rafael Top Secret, неодмінно захоплюючі дух Shortparis і Вагоновожатые з концертом, Anna Haleta, Yone-ko і Timur Basha зі спільним сетом. 

Українська сцена цього разу буде представлена на Brave! Factory у бойовому складі: резиденти Арт-центру Closer - Roman K, Andrei Bambu, Borys, Igor Glushko, Karine, Trippsy, Noizar, Pavel Plastikk, Vova Klk, SE62, Shakolin, а також Pahatam c новим лайв проєктом O'FourtyFour, Na Nich, Voin Oruwu, Jazzmate, Ponura, Jana Woodstock, який запам'ятався багатьом своїми живими виступами Bejenec, і безліч молодих перспективних українських музикантів, які відіграють живцем: Chillera, Radiant Futur, Vadim Griboedov, Ostudinov, Vladimir Gnatenko, Clasps, Splinter.

Один з танцполів відданий у спільне управління однодумцям з онлайн-журналу Tight і лейбла Muscut, що означає ухил в експериментальне звучання. Хлопці мають намір пограти з концепцією «денної вечірки» і представити живі виступи та діджейські сети артистів, які розсовують кордони традиційної "розслаблюючої" музики. Таких як Do not DJ, Disco Ma Non Troppo, Mlin Patz, Bryozone, Acid Jordan, Dmytro Prutkin, Nastya Vogan і інші.

Крім того, Brave! Factory є не тільки музичним фестивалем. Велику увагу організатори приділяють арт-складовій, тісно працюють з художниками та медіа-артистами з усього світу. В результаті територія заводу під час проведення заходу може перетворитися на справжній арт-об'єкт з виставками, інсталяціями та несподіваними художніми рішеннями. Зараз «Brave! Factory »оголошує конкурс для створення візуальної частини фестивалю. За допомогою відібраних учасників організатори сподіваються перетворити місце проведення заходу на справжній витвір мистецтва, давши можливість творчим людям втілити свої задумки. 

Квитки на фестиваль можна придбати онлайн, вартість від 1650 гривень.

Katakult - https://tickets.katacult.com/bravefactory2019
TicketsForEvent —  https://brave2019.ticketforevent.com/ru

Подія у соцмережах: 

https://www.facebook.com/events/513843489095226
https://www.facebook.com/bravefactoryfestival