Mother Witch & Dead Water Ghost - четвертий учасник ‎Neformat Fest

Нам цьогоріч виповнилося 15 років, тому після кількарічної перерви ми знову проводимо Neformat Fest, вже сьомий за ліком.

Neformat Fest 2019 — це подія, яка так само збере одні з кращих андеграундних гуртів України. Закордонних хедлайнерів не передбачається, як і не було їх на попередніх наших фестивалях. А проте ми впевнені, що ті учасники, які виступатимуть на сцені, варті уваги та поваги слухачів.

Mother Witch & Dead Water Ghost - це магічні співи на забутій галявині такого ж забутого темного лісу. Окультна лірика про заборонене та таємне. Чарівний голос Марії Теплицької, блюз-рокове коріння та тягучий дум. 

Нагадаємо, трохи раніше ми анонсували одеський гурт Septa, який сміливо можна назвати одним з кращих представників сучасного металу в Україні, киян Backchat, які останніми роками виступали вкрай нечасто, та гурт nug, що також доволі рідко грає наживо.

Решта учасників буде анонсована найближчим часом. Фестиваль відбудеться у клубі Bingo 31 серпня.

Перші 100 Early Bird-фанів вже можуть придбати квитки онлайн по 350 гривень. Зауважимо, що до дня фестивалю ціна на квиток поступово виросте до 600 грн. Придбати квитки онлайн можна тут - https://neformatfest2019.ticketforevent.com

Neformat.com.ua - форум та український музичний портал, що освітлює життя вітчизняного андеграунду. Діємо з 2004 року. Нагадаємо, перший Neformat Fest відбувся у далекому 2007 році на честь триріччя порталу. А от останній Neformat Fest був у 2016 році, після чого у ресурсу формувалася нова команда, а тому проведення великих заходів тимчасово було зупинене, натомість за цей час ми провели близько 20 івентів у рамках серії Neformat Family Gigs.

Подія у Фейсбуці - https://www.facebook.com/events/342012529787442/