Space Of Variations випустили новий кліп

Вінницький гурт презентував кліп на пісню "F*ck This Place Up" з дебютного повноформатного альбому "Mind Darknet", що вийшов у листопаді минулого року.

Для Space Of Variations цей кліп став новим досвідом, оскільки вперше гурт спробував працювати з акторами та складним сценарієм, і також вперше використав гумор у своїй творчості.

"Відео засноване на сильному контрасті культур різних верств суспільства, воно загострює увагу на різниці світогляду, але в підсумку говорить про те, що все-таки є речі зрозумілі, близькі всім, незалежно від поглядів і уподобань", - йдеться у прес-релізі.

У зйомках відео було задіяно близько 50 осіб, включаючи акторів, операторів, техперсонал і масовку. Підготовка та зйомка кліпу зайняли близько тижня. 

Почитати рецензії на останній альбом "Mind Darknet" (2018) можна за наступними посиланнями: 

Гурт Space Of Variations розпочинав свою діяльність під назвою Пространство Вариантов ще у 2008 році. Після перерви колектив відновив свою діяльність, змінив назву, а також звучання. У серпні 2016 вийшов їх ЕР "Blackmail". Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням. 

Також Space Of Variations отримали звання кращого метал-гурту країни за версією премії BUMA 2017. 

Space Of Variations у соцмережах:

ВК: https://vk.com/space_of_variations_official
Facebook: https://www.facebook.com/SpaceOfVariations
Instagram: https://www.instagram.com/spaceofvariations_band
Soundcloud: https://soundcloud.com/space_of_variations
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCAcsDTlPlUZmBBcdpqRRMCA
Twitter: https://twitter.com/spaceofvars
Bandcamp: https://spaceofvariations.bandcamp.com