Bojevilla випустили новий кліп під впливом французького екзистенціалізму

Київський колектив оприлюднив кліп на нову пісню, що отримала назву "Ремінь Безпеки". Вона стала другим синглом до майбутнього альбому "Яскраво Чорний Ящик", що побачить світ 12 вересня 2019 року.

У кліпі підіймаються теми французького екзистенціалізму, зокрема, обіграна знаменита фраза "Пекло – це інші" Сартра та розвивається загальне положення "Смерть – це єдина реальність": "Ми приходимо в цей світ з надією, ніби кожен може виграти, але правда в тому, що народившись, ми вже витягнули короткий сірник".

Кліп, або ж як пишуть самі музиканти, виднограй був знятий на київській студії Breadberry, а його режисером став Тементій Пронов (Slippy Inc). 

За звучання пісні "Ремінь Безпеки" традиційно відповідала студія Revet Sound. Нагадаємо, всі попередні записи гурту були створені там же під керівництвом Сергія Любинського.

Нова пісня та попередня творчість гурту вже доступні на усіх популярних стрімінгових сервісах

Найближчий концерт Bojevilla відбудеться у Києві 25 травня у клубі Monteray, на фестивалі Metal Madness.

Bojevilla - київський гурт, який почав свою історію у 2016 році. У 2017-му колектив випустив міні-альбом "Блуд", який потрапив у шорт-лист в номінації Best Metal Album премії BUMA. Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням. Загалом же на рахунку команди 3 відеокліпи, один міні-альбом, тур по Україні та Білорусі та три номінації на The Best Ukrainian Metal Act 2017. 

Bojevilla у соцмережах:

ВК: https://vk.com/bojevilla
Bandcamp: https://bojevilla.bandcamp.com
Facebook: https://www.facebook.com/bojevilla
Instagram: https://www.instagram.com/bojevilla
Twitter: https://twitter.com/Bojevilla_Band