Jinjer презентують у Києві новий альбом

Визнані у світі фаворити української metal-сцени готують до видання новий лонгплей! Реліз заплановано на осінь 2019 на лейблі Napalm Records.

А вже 8 листопада в столичному клубі Бінго відбудеться великий сольний концерт та презентація нового альбому гурту. 

Гурт Jinjer засновано 2009 року в місті Горлівка. Музичні стилі, до яких відносять творчість групи - groove metal / progressive metal. Колектив двічі визнано найкращим metal-гуртом країни за версією The Best Ukrainian Metal Act (2013, 2016), а у 2016 році вони підписують контракт з одним з провідних жанрових лейблів - Napalm Records. Наразі команда є одним з найбільш популярних українських гуртів у світі. 

Jinjer постійно гастролюють майже по всій планеті, і за останні роки вони підкорили не тільки Європу, але й США, Японію, Південну Америку та, навіть, Південну Африку. Цього разу поталанило і Києву, який вперше за три роки отримає великий сольний концерт і презентацію нового альбому, до того ж на великому майданчику.

Відбудеться концерт 8 листопада. у клубі Бінго. Квитки можна придбати онлайн. Перша партія квитків у фан-зону по 250 грн. Далі — дорожче.

Нагадаємо, у січні Jinjer випустили новий міні-альбом "Micro". Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням.

Подія у соцмережах: 

https://www.facebook.com/events/2687677174637261/